Созопол продължава със сериозната подготовка преди старта на пролетния дял

...
Созопол продължава със сериозната подготовка преди старта на пролетния дял
Коментари Харесай

Созопол с две контроли и учебна игра

Созопол продължава със сериозната подготовка преди старта на пролетния дял в Югоизточна Трета лига. Възпитаниците на Маргарит Димов се готвят в домашни условия, като до този миг са изиграли седем контролни срещи. " Небесносините " завоюваха с 3:0 против Розова котловина в последната си инспекция, играна на стадиона в Твърдица. Созопол победи с 1:0 и Несебър, а контролата се организира в Несебър.

" Небесносините " завоюваха и още един триумф с 3:1 над водача в Североизточна Трета лига - Добруджа, на неговия стадион " Дружба ", а в другите си две инспекции приключиха наедно 2:2 с отбора на Миньор (Раднево) и 3:3 с втородивизионния Нефтохимик. В първите си контроли морският отбор отстъпи на Загорец и Спартак (Варна) с 0:1 и 1:2, като и в двете инспекции Созопол гостуваше в Нова Загора и Варна, а попаденията паднаха в края на срещите.

В последната седмица преди началото на шампионата, Созопол ще изиграе още две контроли и една вкъщи, която ще е като образователна игра - закрита за медии и няма да се отразява. Съперник на небесносините е Нефтохимик U19, водени от Костадин Джамбазов. Учебната игра е на 11-и февруари, от 14:30 часа, на стадион " Арена Созопол ".

На 12-и февруари от 13:00 часа, на стадион " Колодрума " в Свиленград, Созопол гостува на локалния отбор в следващата си контрола, която пропадна предходната седмица заради неприятните метеорологични условия. Маргарит Димов обаче бе твърдо решен тя да се организира, а Созопол да усети атмосферата надалеч от вкъщи.

Както знаете напролет, небесносините имат тежки визити на Свиленград, Розова котловина, Миньор Раднево, Димитровград 1947, които а с нов треньор, Марица Пловдив, Левски Карлово, Сокол Марково и на Загорец в последния кръг. Отбори, които не са за подценяване, а Созопол би трябвало да печели максимума точки, в случай че желае да реализира задачата и да резервира лидерската си позиция.

Последната контрола на небесносините ще бъде още веднъж надалеч от вкъщи, а противник е ОФК Карнобат. Двубоят е на 15-и февруари /събота/, от 12:00 часа, на стадион " Градски " в Карнобат.

Созопол завърши със селекцията, като последното ново попълнение е Николай Дросев, който идва от ОФК Несебър. Талантливият футболист роден 1999 година и младеж на Черноморец Бургас, ще играе като ляв външен полузащитник. Той се причисли предходната седмица към тима. Дросев става петото ново име след привличането на опитния защитник Иван Янчев, полузащитниците Сава Савов, Живко Илиев и нападателят Трайо Грозев.

В първия пролетен кръг водачът Созопол приема вкъщи Атлетик Куклен на 22-и февруари, от 14:00 часа в търсене на първата си победа в формален мач през новата 2020 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР