Созопол победи Несебър с 2:0 в среща от предварителните кръгове

...
Созопол победи Несебър с 2:0 в среща от предварителните кръгове
Коментари Харесай

Созопол напред за Купата на България

Созопол победи Несебър с 2:0 в среща от предварителните кръгове на шампионата за купата на България. Това бе и втора поредна победа за момчетата на Маргарит Димов, откакто в първия кръг победиха с 1:0, отново вкъщи Черноморец 1919 Бургас, написа Котаспорт.

В 15-ата минута имаше игра с ръка на Димитър Попов в наказателното поле на Несебър, съдията обаче не отсъди дузпа. Малко по-късно Радослав Байчев от фаул изпрати топката над гредата. Пак той с удар от разстояние бе покрай попадение, само че вратарят на гостите мазета в корнер. Удар на Антонио Ласков се отби в бранител на Несебър и заблуди вратаря, който въпреки всичко съумя да избие с крайник пред голлинията след 36 минути игра.

Натискът на домакините въпреки всичко даде резултат след почивката. След рикошет в наказателното поле на Несебър, Хаджиев се озова самичък против вратаря и не сгреши за 1:0 в 52-ата минута. Борислав Хаджиев след 4 минути вкара втори гол. Страхотен пробив отляво на Ариф Ферадов приключи с паралелен пас по земя към Хаджиев, който на метър пред голлинията засече за 2:0.

Малко по-късно Дросев излезе самичък против вратаря, преодоля го и стреля, само че Мурад Ибраим почисти току пред голлинията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР