Созопол победи Ломотив (София) в мач от 16-ия кръг на

...
Созопол победи Ломотив (София) в мач от 16-ия кръг на
Коментари Харесай

Созопол удари тежко по лидерските амбиции на Локо

Созопол победи Ломотив (София) в мач от 16-ия кръг на Втора лига. Морският отбор се наложи с 2:0 вкъщи, с което обърка проектите на съперника си за първото място в класирането.

След провалянето " железничарите " са трети с 29 точки, с три по-малко от Пирин, който е и с мач по-малко.

На второто място е Кариана, който след края на полусезона приключва присъединяване си. Созопъл е на 10-ата позиция със 17 пункта. Днес морският отбор доминираше, а гостите имаха няколко съществени голови положения, които можеха да извърнат мача.

" Железничарите " бяха без една от звездите си Илиян Стефанов, който бе отхвърлен от състава поради неприятно отношение към подготвителния развой. Според информацията, футболистът е вбесил управлението откакто е отказал да се подчини на разпореждане на младежкия народен тим Александър Димитров. Освен това Стефанов мислел и непрекъснато за трансфер като за правата му се борели Берое и Черно море.
 Септември (Симитли) с класика над Миньор (Перник)
Септември (Симитли) с класика над Миньор (Перник)

Тежко проваляне за момчетата на Христо Янев

Срещата стартира вихрено за домакините. В 6-ата минута те съумяха да поведат откакто капитанът Кюморджиев центрира от фаул, а Яни Николов откри чудесно топката и от въздуха шутира и означи за 1:0. Последваха няколко положения за " железничарите ", които обаче по този начин и не успяваха да изравнят. Минута преди края на полувремето, Созопол към този момент водеше с 2:0.

Трайо Грозев центрира в наказателното поле, където Иван Колев съумя да се мушне сред Марио Петков и Мики Орачев и стреля чудесно с глава, с цел да удвои.

Второто полувреме бе белязано от едно чисто голово състояние. Александров получи на десния фланг, след което пусна превъзходен пас в наказателното поле, където на точката за дузпа бе пропуснат Павел Петков, който стреля мигновено, само че над вратата на Созопол.
 Берое и Черно море в борба за отлъчената звезда на Локо (София)
Берое и Черно море в борба за отлъчената звезда на Локо (София)

Сериозни офери за Илиян Стефанов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР