Социолозите, които тотално сбъркаха прогнозите, защото предпочетоха не да питат

...
Социолозите, които тотално сбъркаха прогнозите, защото предпочетоха не да питат
Коментари Харесай

Илиан Василев: Как да отделим качествените хора в морето от маскари?

" Социолозите, които тотално сбъркаха прогнозите, тъй като избраха не да питат народа, а да извършват поръчки и образуват настройки, в този момент разясняват грешките си в студиата на пленените медии, които участваха в потискането на изборната интензивност, като отвратиха гласоподавателите.

Грешки, неточности, само че 10 % разлика значи че са отсъствали от страната.

А тези прогнози са значими, тъй като партии, участници, гласоподаватели, претенденти образуват държанието си. Хубаво, партиите ще сменят водачите си, тъй като не са стимулирали гласоподавателите, само че кой ще смени социолозите и услужливите медии?! ", дипломатът Илиян Василев в обществените мрежи.

" Това с оставките на водачите, несъмнено, е пресилване, с изключение на в Демократична България. Нито Има Такъв Народ, нито Българска социалистическа партия, нито ГЕРБ ще си сменят водачите. А ИБГНИ ще се разпадне. Времето е на новите лица, новите партии, тъй като политиците ни се амортизират бързо в среда, доминирана от политически манипулатори/лъжци и пленени медии. Хората не могат да отделят дребното качествени хора в морето от " маскари ".

Важното е, че държавно управление ще има. И ГЕРБ губят тежко, доста тежко ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР