Социоложката Мира Радева се вихри днес в кухнята, за да

...
Социоложката Мира Радева се вихри днес в кухнята, за да
Коментари Харесай

Титан!! Мира Радева ЗАКЛА всички с признание в "Черешката на тортата"!

Социоложката Мира Радева се вихри през днешния ден в кухнята, с цел да очарова посетители, фенове и несъмнено - началник Манчев в " Черешката на тортата ". След като първата вечер от седмицата потребителите крепко я оплюха, че й е липсвала всякаква просвета и е плюскала като гладно прасе на вечерята на журналиста, то довечера я похвалиха.

Действително Мира се бе постарала и сервира на гостите освен хранително меню, само че и просвета, както и забавни тематики за диалог. В края тя даже им попя на френски, с цел да покаже две неща в едно - музикалния си гений и отличния си френски език.

Като стана дума за френски обаче, Радева закла гостите и феновете с признанието, че преди няколко години във Франция й се наложило за първи път да вкара нещо живо в устата си. Това се оказаха стриди, каквито до тогава не била виждала другаде, с изключение на по филмите.

" И това излезе живо, и трябваше да го лапна ", разсмя потребителите Мира Радева. Но изясни, че някакъв техен прочут професор, който също бил там, им обяснил, че като сложат лимон върху стридата, ще видят по какъв начин тя се свива и в действителност демонстрира, че е жива.

" Едва не повърнах, само че към днешна дата към този момент боготворя стриди ", смее се Мира Радева.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР