Социологията показва, че ПП ще загубят някакви позиции в изборите,

...
Социологията показва, че ПП ще загубят някакви позиции в изборите,
Коментари Харесай

Антон Кутев: Има напрежение в сглобката

Социологията демонстрира, че Политическа партия ще изгубят някакви позиции в изборите, а ГЕРБ ще успят да ги задържат. Важното обаче не са процентите, а дали ще има действителен резултат. Моята формула е 3+1. Има три неща, които са значими за страната - образованието, опазването на здравето и бедността, а четвъртото е стопанската система, с цел да може тези три неща да се случат. Аз не знам за тези 120 дни какво беше направено за тези три неща. Това съобщи някогашният представител на служебното държавно управление Антон Кутев. 

Присъствието на Борисов във властта е боязън - боязън от възможни правосъдни преследвания, боязън от възможните правосъдни показания, които е дал Васил Божков, или нещо друго. Всички сме наясно, че страхът е основополагащ, сподели още той. Според него правосъдната промяна не са прави по този начин, както оферират ръководещите.

Аз съм уверен, че има напрежение сред тях. Това си е такава игра на изнудване и извиване на ръце. Те са откровени в неприязъността си един към различен. Друг е въпросът, че не е належащо да се обичат. Големият проблем е, че до нищо не довежда тази тяхна (не)любов, сподели още Кутев.  

Според него президентът Румен Радев се пробва да си довърши мандата, тъй че да остане в историята. Той в този момент е по-силен от първия мандат, поради опита, който събра. Той не се интересува от това дали губи избори и няма проблем дали губи електорално, сподели още той. Според него президентът не има вяра на партиите. Това е политически конфликт и до каква степен ще докара той ще забележим занапред, сподели още Кутев.

Според него държавното управление ще падне бързо. Ако президентът прави партия би трябвало да го направи не след, а преди този момент, само че аз мисля, че по-скоро няма да направи, сподели още Кутев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР