Социология ли? За какво ми е. Всеки ден съм така.

...
Социология ли? За какво ми е. Всеки ден съм така.
Коментари Харесай

Кметът Георги Мараджиев със заявка за трети мандат

„ Социология ли? За какво ми е. Всеки ден съм по този начин. Ежедневие, изпълнено с готовност за работа, поради вас, жителите на общината. За какво му би трябвало на човек с финансови и материални благоприятни условия седем години да е кмет и да желае още един мандат? Адреналинът, тръпката, дързостта да си постоянно първи! Обичта, която виждам измежду хората, гордостта от постигнатото. И не на последно място - виждам тези бегачи на къси дистанции, заели невисок старт за локалните избори с неистово предпочитание да унищожат това, което градихме седем години! Аз не обичам да се привеждам за невисок старт! Бягането е на дълги дистанции - мандат, втори, трети, без навеждане си е друго! “. С тези думи, които разгласява в персоналната си страница във Facebook кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев даде поръчка за трети мандат.



Както постоянно го прави, той персонално ревизира по какъв начин се правят новите ремонтни действия в града. От известно време тече ремонт на площада пред гарата. Премахнати са старите беседки и на тяхно място ще бъдат поставени нови тенти, маси и столове за 40 индивида. През зимата ще се спускат транспарантни винили, с цел да се употребява целогодишно. Махната е картата на България, тъй като беше куха и през годините вътре се е събирала вода. Освободено е  пространство за нова зеленина, а осветлението и фонтаните ще бъдат реновирани. Ще бъдат заменени пейките и ще се освежи щампования бетон. 



„ Седем години минаха, откогато направихме площада. Време е за нещо ново, по-добро!  Цялото строителство на площади, физкултурен салон, ремонтите на читалището, лятното кино, екопарка ще приключат до пролетта. Минават изборите за локална власт и продължаваме третия мандат с работа по инфраструктурата в цялата община. Ето за какво още един мандат. И на никое място няма да вървя. Нито в София, нито в Пловдив! Това е моята община и моят роден град! За тези хора, които виждам всеки ден! “, написа още в поста си в обществените мрежи кметът.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР