Социологическите изследвания на различните агенции не потвърждават желанието на БСП

...
Социологическите изследвания на различните агенции не потвърждават желанието на БСП
Коментари Харесай

Михаил Миков: Радев трябваше да проведе консултациите за вота през пролетта

Социологическите проучвания на другите организации не удостоверяват желанието на Българска социалистическа партия за победа, което значи, че 4 години са пропилени да наложиш своята политика, да се наложиш като опция. Това съобщи някогашният ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно в ефира на Българска национална телевизия.

Според него няма вид, в който властта да не гравитира към ГЕРБ или Българска социалистическа партия.

"Знаеше се още преди 4 години, че ще има парламентарни избори. Значително по-рано можеше президентът да организира съвещания - още от пролетта на предходната година има пандемия ", сподели още Миков.

"Всякакви полемики към изборните технологии трябваше да се създадат лятото. Времето е изтекло за промени на законодателно ниво. Всичко това се прави, с цел да се вдигне доверието на жителите в изборния развой ", добави той.

Миков дефинира мандата на Радев като сполучлив, само че съгласно него с изключение на опълчване, президентът би трябвало да има и умения за разговор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР