Социологът доц. Антоний Гълъбов каза пред Bulgaria ON AIR, че

...
Социологът доц. Антоний Гълъбов каза пред Bulgaria ON AIR, че
Коментари Харесай

Доц. Антоний Гълъбов: Над 100 дни тежки провали при вземането на решения

Социологът доцент Антоний Гълъбов сподели пред Bulgaria ON AIR, че при тази държавна структура е било изцяло несъмнено, че е нямало по какъв начин обединението да проработи, в случай че липсват две неща - по какъв начин взема решение тя и кой носи отговорност за това.

По думите му повече от 100 дни обществото е очевидец на тежки провали по какъв начин се вземат решенията.

" Не виждаме добра съгласуваност нито в кабинета, нито в ръководещото болшинство и държавното управление. Там, където липсва подготвеност, се вижда. Коалицията не сработва и хората от ден на ден виждат това ", счита социологът.

Според доцент Гълъбов сега следим началото на дълъг и тежък политически скандал. А за аргументите за ареста на Борисов той посочи, че нямат връзка със сигналите на Европрокуратурата.

" Няма естествена демократична страна, в която някой да си разрешава сходен език във връзка с правосъдната власт - тя е самостоятелна. Нито изпълнителната власт, нито обособен министър може да си разреши да изяснява какво да прави магистратурата ", уверен е социологът.

Доц. Гълъбов изрази терзанията си, че липсва сериозен изчерпателен разбор на това до какво ще докара закриването на Специализираната прокуратура и Специализирания съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР