Социалното шоу на Би Ти Ви „Бригада Нов дом” е

...
Социалното шоу на Би Ти Ви „Бригада Нов дом” е
Коментари Харесай

Любимо предаване падна под ножа в bTV, екипът му се разпадна

Социалното шоу на Би Ти Ви „ Бригада Нов дом” е под въпрос за идващото лято, научи „ Уикенд”. Любимата бригада на всички българи, чиито домове имат потребност от ремонт, се е разпаднала. Владимир Караджов към този момент работи с други майстори, а с жена му Цветелина са почнали да вършат и друго предаване.

Риалитито, в което към този момент работи обичаният чорбаджия на България, се споделя „ Звънни на Караджов”. То най-малко към този момент не може да бъде гледано по малкия екран, а единствено в интернет, само че това не му пречи да е препълнено с продуктово позициониране. Предаването е сключило контракт с минимум десетина компании за строителни материали, обзавеждане и разчистване, както и с една банка, които се популяризират през него, тъй че най-малко към този момент не може да се оплаче от липса на пари. А Владимир Караджов още веднъж прави поправки, единствено че не са обществено слаби и не в границите на невъзможните 5 дни, както в „ Бригада Нов дом”. Идеята на предаването е да покаже по какъв начин действително се правят довършителните работи в един апартамент. Започва се от клиентите, които показват жилището, на което ще се прави ремонт. Те изясняват тъкмо какво желаят от майстора, теглят заеми, с цел да могат да платят материалите и работата, а по-късно се наблюдава целият развой по осъществяването на ремонта.



 Към момента се популяризира единствено първият епизод на шоуто, в който майка разпорежда на бригадира довършителните работи и обзавеждането на двустайния апартамент, който е купила за сина си в София. Няма драми, няма сълзи, няма я Мария Силвестър, която следи всичко да се свърши за 5 дни, има единствено задача, която би трябвало да се извърши допустимо най-качествено. Караджов изяснява всички стъпки от работата. Както и в „ Бригада Нов дом”, той не работи самичък, а има майстори, на които разчита. След тях обаче не попада нито едно от познатата от шоуто на Би Ти Ви лица. По информация на „ Уикенд” майсторите от бригадата все още работят сами по обекти. От водещата Мария Силвестър в новото риалити няма и диря. Негово лице е единствено Караджов, който в нито един кадър не се появява замърсен или изпотен. На финала, когато демонстрират на притежателите готовия им апартамент, показват и цените на мебелите и ремонтните действия. По този метод всеки, който възнамерява ремонт, може да реши цената на това наслаждение.

Продуцент на новото шоу е продуцентката на „ Бригада Нов дом” Цветелина Караджова, която към този момент от няколко месеца е законна половинка на бригадира. Тя също по този начин е основен редактор, сценарист и още няколко други длъжности в екипа. В единствения все още епизод са включени фрагменти от сватбата на двойката. Приложен е и превод със надписи на британски език, което подсказва, че се чака да гледат освен българи, само че и чужденци, които биха могли да позвънят на Караджов за помощ в личните си жилища. Има и вид с жестомимичен превод, за който е поканен финалиста от шоуто на Би Ти Ви „ България търси талант” Борис Бъндев.

А каква ще е ориста на „ Бригада Нов дом”? За момента липсват каквито и е да е индикации от страна на Би Ти Ви, че се възнамерява нов сезон за шоуто. По традиция то се излъчва напролет, само че се снима през лятото на миналата година. Това значи, че в случай че през пролетта ще има нов сезон, фотосите би трябвало да са в този момент. Но наподобява, че все още никой не се кани да ремонтира гратис домове на обществено слаби, изтормозени и заболели хора, каквито нормално са героите в предаването. В Би Ти Ви в този момент се работи по напълно други планове. Телевизията снима два сериала – „ Съни бийч” 2 и „ Татковци”, като в това време приготвя и три риалитита – завръщането на „ Сървайвър”, нов сезон на „ Фермата” и напълно новото за българския ефир шоу за обезверени моми, които си търсят мъж – „ Ергенът”. Изглежда, няма да остане екранно време, в което да се излъчват и нови епизоди на „ Бригада Нов дом”. Въпреки всичко малкия екран излъчва повторения на старите, с което поддържа интереса към общественото риалити. Това издава, че не е изключено в бъдеще да се върне към него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР