Социалното дистанциране, карантините и блокирането на няколко основни държави в

...
Социалното дистанциране, карантините и блокирането на няколко основни държави в
Коментари Харесай

Тъжни слонове се напиха с вино и заспаха... щастливи СНИМКА

Социалното разграничаване, карантините и блокирането на няколко съществени страни в света, заради пандемията Covid-19, провокираха един от най-големите отклонения в природата в историята.

Епичното понижаване на замърсяването с азотен диоксид докара до това лебеди и делфини да се връщат в каналите на Венеция в Италия, демонстрира какъв брой огромно въздействие оказва отсъствието на човешка активност върху майката природа, само че работата ни към момента не е свършена.

Група от 14 слона очевидно се е скитала в едно село в Юнан, Китай, в търсене на царевица и други храни, единствено с цел да се натъкне на 30 кг царевично вино и са изпили всичко. По-късно слоновете бяха открити пияни, заспали в близката чаена градина, с очарователни усмивки на лицата.

Свидетели написаха: "Докато хората са в обществена отдалеченост, група от 14 слона нахлуват в село в провинция Юнан, търсейки царевица и друга храна. В последна сметка откриха 30 кг царевично вино и се напиха толкоз, че заспаха в близката чайна градина ".

Усмивките по лицата на тези пияни слонове демонстрират единствено какъв брой още би трябвало да работим за възобновяване на джунглите, като се има поради, че е вследствие от обезлесяването, довело до това състояние, бедните слонове да би трябвало да щурмуват селата за храна.

Следователно, доколкото общественото разграничаване оказва помощ, би трябвало да създадем повече. Засадете повече дървета, спрете ненужното презастрояване на земята, изключително когато има толкоз доста изоставени планове, които могат да се употребяват наново и да бъдат стартирани още веднъж.

Избухването на Covid-19 може да бъде знака, от който се нуждаем, с цел да осъзнаем какво сме създали на планетата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР