Социалният министър в оставка Иванка Шалапатова няма готовност да участва

...
Социалният министър в оставка Иванка Шалапатова няма готовност да участва
Коментари Харесай

Шалапатова не мисли за пост в служебния кабинет


Социалният министър в оставка Иванка Шалапатова няма подготвеност да взе участие в служебния кабинет. " Такива диалози не са водени с мен, само че в случай че бъдат водени, ще ви уведомя навреме ", сподели тя по време на брифинг пред публицисти в общественото ведомство.

Иначе Шалапатова посочи, че е приела поканата да бъде министър от премиера в оставка акад. Николай Денков и вицепремиера и външен министър Мария Габриел, тъй като счита, че нейният професионализъм и управнически опит могат да бъдат потребни за децата и за пазара на труда.

За нея има няколко значими условия да одобри още веднъж да бъде обществен министър: първата причина е бъдещият министър председател, а втората - самият състав на Министерски съвет . " За мен е извънредно значимо да работя с други мощни водачи, тъй като моята ценностна система постановат този аршин като първи ", сподели Шалапатова.

Тя се похвали, че единствено за 9 месеца е направен годишен проект за ранно детско развиване. Нещо повече - общественото министерство е готово с текст за тактиката на детето . Няма решение за пазара на труда, за основаването на нужните пълномощия на работната система, за грижата на децата и поддръжката на фамилиите, за пенсионната и осигурителна политика, всичко това няма по какъв начин да стане без работата със мощни министри , безапелационна бе Иванка Шалапатова.
 Кирил Вътев подготвен да бъде част от предстоящ длъжностен кабинет
Кирил Вътев подготвен да бъде част от предстоящ длъжностен кабинет

В политиката в бранша би трябвало да има последователност, а не всеки идващ кабинет да я трансформира
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР