Социалният министър Деница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември

...
Социалният министър Деница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември
Коментари Харесай

Деница Сачева призна дали се обсъжда оставката на кабинета

Социалният министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е разяснява тематиката с митингите, работата на Народното събрание и тематиката за оставката. Пред бТВ тя бе безапелационна, че държавното управление тънки сметки не си прави, а работи по съответни политики.

Сачева бе безапелационна - решението за това кой ще бъде идващият министър председател, ще бъде взето на постоянните избори през март.

"Властта е законна тогава, когато е определена на законни избори. Не се разисква разновидността за подаване на оставка. Обсъждат се тематики от публичен интерес ",коментира тя.

ГЕРБ

Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е бе запитана за мнението си от преди години, че ГЕРБ е била комунистическа партия. През 2013 и 2014 година тя насочва рецензии към ръководещата партия. Тогава не е била призната в ДСБ. Сачева не се отхвърли от думите си, само че настоя, че като член на ГЕРБ е приела политиките в партията.

„ През всички години, в които съм се занимавала с политика, съм го правила за хората. Нямам нищо от което да се тормозя. Аз желая да приказвам по тематики, които са потребни за хората “, отвърна общественият министър.

Протестите

Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е разяснява, че демокрацията допуска правото на всеки да изрази неодобрение. Тя обаче не приема вливането на политици в митингите. По мотив вчерашния скандал с Мая Манолова и майките от „ Системата ни убива “, които желаеха да влязат в постройката на Народното събрание, министърът сподели:

„ В случая приказваме за това, че не може да се желае господство на закона и в същото време да се нарушава законът. Политическата корист с идеите на хората с увреждания е пагубна. Хората ги употребяват, с цел да влязат в малкия екран. В случая, както виждате, майките на деца с увреждания са с „ Изправи се.бг “, сподели Сачева.

Настоя, че момчето, доведено от една от майките, е Христо на 24 година Повдигна въпроса дали не е хубаво да се направи консултация, с цел да се пита Христо дали тази обстановка е добра за него.

„ Каква е идеята на тези хора, аз не знам? Ако вие знаете, кажете ми! Има ред за влизане в Народното събрание и той се съблюдава от всички без значение дали са полтици, жители, публицисти. Мая Манолова не може да желае специфичен ред единствено за нея. Предизборната акция стартира прекомерно рано”, разяснява още Деница Сачева

Блокадата пред Българска национална телевизия

Сачева не била уплашена в нощта, когато протестиращи я блокираха пред централата на Българска национална телевизия. Тя сподели, че сама е предпочела да излезе измежду тях.

„ Различни бяха тематиките, които вълнуваха хората. Имаше изразено неодобрение. Вълнуваше ги моето отношение към корупцията, прокуратурата”, означи Сачева.

Не счита обаче, че е редно всеки петък (когато е предаването „ Панорама “, бел. ред.) да се блокират политици.

„ Това, което се случва пред Българска национална телевизия, е нещо, което е двоен стандарт. Дори и да не харесваш някого, нямаш право да заглушаваш този глас. Аз съм следващият политик, затворен там. В края на краищата ние може да не се харесваме, само че уважението би трябвало да остане”, сподели Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

Опонентите

Социалният министър не остана длъжна на нападките на водача на „ Да, България “ Христо Иванов.

„ Чувам, че Христо Иванов постоянно ме загатва. Аз не мога да му обърна със същото, просто не е в моите мисли толкоз постоянно. Разговорите с мирис на яхния в общественото пространство не са мой специалитет “, реагира Сачева.

Тя продължи с рецензията си към Иванов и го назова човек, който с оставката си като правосъден министър е дезертирал от отговорност. Сачева насочи и рецензия към някогашния водач на Демократична България Радан Кънев, който в същия миг не е поискал да заеме мястото на ръководител на правната парламентарна комисия.

Социални ограничения

Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е настоя, че се работи в поддръжка на уязвимите групи. Обясни, че и по мярката 60/40 са зачислени 1 милиарда лева, които при приемане на средствата от програмата SURE ще бъдат възобновени.

„ Не виждам предизборно харчене “, сподели Сачева

Тя не е съгласна с упреците, че се дават пари на хората от бюджетния бранш.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР