Социалният ефект на работните места е от изключително значение за

...
Социалният ефект на работните места е от изключително значение за
Коментари Харесай

Джиков: Социалният ефект на работните места е от изключително значение за икономиката

Социалният резултат на работните места е от извънредно значение за стопанската система на всяка една страна, а хранително-вкусовата индустрия е нейният гръбнак. Това съобщи заместник-министърът на земеделието Тодор Джиков при откриването на ревютата Месомания, Булпек, Светът на млякото, Салон на виното и Интерфууд енд Дринк в Интер Експо Център-София. „ Българското земеделие създава характерни млечни и месни артикули, които са емблематични “, добави той и означи, че точно те са визитката на страната ни пред света.

Тодор Джиков сподели още, че за следващ път задграничните профилирани щандове намират своето място на форума в София и показват обичайни артикули за районите, от които идват. „ Специализирани събития като днешните могат да се дефинират като представителна витрина, която демонстрира пред потребителите новите стандарти за висококачествени артикули и тяхното богато многообразие “, съобщи заместник-министърът.

Той акцентира, че управлението на Министерството на земеделието работи и прави всичко допустимо за обезпечаване на финансова поддръжка за бранша, с цел да бъде обезпечен баланс и отбрана от отрицателното въздействие на външните стопански фактори.

В рамките на събитието бе маркирана кръглата годишнина на Международното профилирано ревю Булпек 2022, което тази година се организира за 30-и път.

Специализираните изложби Месомания, Булпек, Светът на млякото, Салон на виното и Интерфууд енд Дринк се повеждат в интервала 5-8 октомври в Интер Експо Център-София. Сред гостите на формалното разкриване бяха посланикът на Съединени американски щати Н.Пр. Херо Мустафа, националният омбудсман Диана Ковачева, ръководителят УС на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите Марияна Кукушева, както и други публични лица.

        

              

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР