Социалните мрежи в интернет са извънредно популярни и е доказано,

...
Социалните мрежи в интернет са извънредно популярни и е доказано,
Коментари Харесай

Преди да изберете коя снимка ще сложите за профилна трябва да знаете това!

Социалните мрежи в интернет са изключително известни и е потвърдено, че болшинството консуматори прекарват часове в тях всекидневно. А съответно Фейсбук е място, където съвсем всеки има профил.

Ето за какво е значимо по какъв начин ще презентирате себе си в синята мрежа, а какво по-важно от профилната ни фотография?

И ето какво издава тя за вас, тъй че помислете добре каква тъкмо ще изберете. Чернобяла фотография наподобява някак по-арт, по-стилно и на нея сме някак по-сериозни, по-интересни.
А към този момент превръщането на една цветна фотография в чернобяло се случва за секунда благодарение на доста приложения в смарт телефоните ни.
Снимка със слънчеви очила значи, че желаеме да изглеждаме готини и тайнствени. Или просто сме решили, че с съответните очила сме по-фотогенични. Нека да го кажем по този начин: съвсем всеки наподобява по-интересен и мистериозен с хубави слънчеви очила.

Снимка с воин от анимационен филм нормално значи, че сме положителни, занимателни, не взимаме живота прекомерно насериозно и дори може би сме леко наивни. Застанали сме с обичана тениска с Мики Маус или пък гушкаме играчка Hello Kitty - сигурно не сме скучни, остарели и без възприятие за комизъм.

Снимка с домашния любим е доста явен знак, че сме не просто привързани към котката или кучето си, а подсъзнателно " споделя " на останалите, че сме грижовни, виновни, съществени и способни да обичаме и да се грижим за някого.

Полугола фотография всекидневно е знак, че някой обезверено търси внимание.

Снимката по бански се поставя, с цел да я харесват и да се пишат похвали под нея, както и в случай че сме single, някой да ни предложения на среща или просто да флиртува с нас.

Паспортна фотография е евентуално най-скучният избор, само че мнозина го вършат. Може да се харесваме на нея, само че има нещо нелогично в такова решение - въпреки всичко Фейсбук е място за занимания, а такава фотография е минимум занимателна сигурно. Тук има две пояснения: или не обичаме да се снимаме и това е единствената ни фотография, или фактически мислим, че навръх този кадър сме в действителност хубави.

Снимка от ваучър може да издаде доста за нас, характера ни и по какъв начин обичаме да си прекарваме времето. В едната ръка държим чаша, а с другата прегръщаме приятелка/приятел, усмихнати сме, всичко в фрагмента споделя " Много ми е крепко! ". Посланието е ясно: обичаме да се забавляваме. Или желаеме да оставим у другите такова усещане. В множеството случаи става дума за спомен за скъпи приятелки и положително превозване, а не мотив да се похвалим пред някого. Както се споделя: преди се снимахме за спомен, а в този момент - за Фейсбук.

А в случай че през ден сменяме профилната си фотография, ясно е - суетни сме и чакаме непознатото утвърждение и похвали. Но това не е неприятно, нали?

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР