Социалните мрежи прегряват заради шокиращо твърдение за насилствена смърт. В

...
Социалните мрежи прегряват заради шокиращо твърдение за насилствена смърт. В
Коментари Харесай

,,Компания потроши къщата, удави наш колега“: Смърт в къща за гости потресе цяла България

Социалните мрежи прегряват поради шокиращо изказване за насилствена гибел. В пост в група за къща за посетители в обществените мрежи се споделя, че притежател на такава е бил удавен от компания, наела парцела. Ето какво се споделя в известието:
„ С огорчение ви известявам, че наш сътрудник, притежател на къща в с. Тръстеник беше удавен в личния си басейн в неделя, а през днешния ден го погребаха. Имал е посетители, които в дребните часове са почнали да вандалстват и му потрошили къщата. Започнал е скандал, след който гостите си тръгнали. Същата нощ, някои от тях се върнали и удавили сътрудника в басейна му.
Лека му пръст! “, написа създателят на поста.
Веднага под него заваляха мнения на консуматори. На част от тях случката им звучи нереална. Авторката на поста обаче изяснява, че това е истината и дава повече информация като за коя тъкмо вила става въпрос.
Авторката на поста Неда Тодорова изясни, че знае за случая от неин прочут, който е участвал на погребението на умрелия. Именно по такава версия работели проверяващите.
БЛИЦ се свърза с полицията в Плевен и Русе, за повече информация, защото в България има град Тръстеник (Плевенско) и село Тръстеник (Русенско)
Ст. специалист Мариана Цветкова от Плевен посочи пред медията ни, че от началото на месеца няма случай на удавен човек в региона на град Тръстеник.
Регионалният представител на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град Русе Даниела Малчева, посочи пред БЛИЦ, че в региона на село Тръстеник няма сходен случай, само че в близкото село Обретеник има регистриран случай на удавен човек.
Инцидентът съответствува с посочената дата от поста – 16 юли. По думите на Малчева обаче се касае за битов случай.
„ Няма данни за насилствена гибел. Това е установил и правосъдният доктор. Образувано е досъдебно произвеждане, защото подобен е редът при открит умрял човек “, разяснява Малчева.
Тя не разяснява версията, че проверяващите работят по версия за насилствена гибел и посочи, че в случай че се стигне до сходно умозаключение, то ще бъде оповестено.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР