Социалните мрежи прегряват след снощното предаване на Стани Богат. На

...
Социалните мрежи прегряват след снощното предаване на Стани Богат. На
Коментари Харесай

Зрителите на Стани богат се питат защо предаването мина внезапно на запис!

Социалните мрежи прегряват след снощното предаване на " Стани Богат ". На горещия стол бе атрактивна 78-годишна дама на име Нина Кралева. Тя над 30 години е библиотекарка и през ръцете ѝ са минали хиляди книги, съобщи Блиц.
С аналитичността си тя впечатли феновете. Размишленията й бяха точни и сигурно оставиха отпечатък в играта. 
Играта на Нина завърши по лично предпочитание, защото се затрудни на въпрос 12, който е за 20 000 лева, и тя си потегли с чек за 10 000 лв..

Но не играта на дамата бе основно в мненията на почитателите на предаването от нощес. Оказва се, че това е остарял епизод на шоуто. Всъщност дамата е гостувала на Билалов още в края на март тази година. Ако би трябвало да сме съответни - на 28 март. Тогава още и противоепидемичните ограничения бяха строги и се вижда, че всички в публиката са с маски, че даже и стоят през един.



Не е ясно каква е повода за повторението и дали не е ход на малкия екран да даде отмора на екипа на предаването. При всички положения обаче липсваше знакът " Повторение ", който се изписва на екран при сходни обстановки. Мнозина в мрежата настояват, че това е сериозен гаф за медията.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР