Социалните мрежи прегряха вчера, след като стана ясно, че една

...
Социалните мрежи прегряха вчера, след като стана ясно, че една
Коментари Харесай

Главната мед. сестра на „Софиямед“ е ваксиниралата Борисов и Пеевски

Социалните мрежи прегряха през вчерашния ден, откакто стана ясно, че една и съща жена е ваксинирала някогашният министър председател Бойко Борисов и някогашният народен представител от Движение за права и свободи и досегашен притежател на вестниците „ Телеграф “ и „ Монитор “ Дилян Пеевски. Мнозина съзряха някаква интрига в това, а други припомниха „ пророчеството “ на баба Ванга, че руса жена ще избави и поведе напред България.

Оказва се, че мистериозната жена е основната здравна сестра на УМБАЛ „ Софиямед “. Това се разкрива от обява в обществените мрежи, в която управлението и чиновниците на болничното заведение честитят юбилея на своята служителка Магдалена Седафимова.

Публичната й биография в уеб страницата на болничното заведение показва, че тя е приключила медицинския полувисш институт в Благоевград през 1981 година и Медицинския университет в София през 2000 година Тя е магистър по ръководство на здравни грижи и има спомагателни квалификации, свързани с болничното лекуване и хигиена.

Тя работи в " Софиямед " от 2012 година, като сега е основна здравна сестра. Преди това тя е работила като старша сестра в Клиниката по нервни заболявания в " Св. Анна ", има опит и като здравна сестра в районната болница на Гоце Делчев и Окръжната болница на Кюстендил.   

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР