Социалните мрежи дадоха работа на много хора, а сред тях

...
Социалните мрежи дадоха работа на много хора, а сред тях
Коментари Харесай

В училище я обиждаха, а сега печели по 1 млн. долара годишно от OnlyFans

Социалните мрежи дадоха работа на доста хора, а измежду тях са и така наречен инфлуенсъри. В OnlyFans обаче те са малко по-различни. Там не продават прахуляк за пране, а... тялото си! За мнозина позорно, за други същинска златна мина, платформата за възрастни сътвори нови милионери.

Сред тях е и Кандис Клос, която е измежду най-богатите моделки в OnlyFans. Тя е красива, наподобява на кукла, а формите ѝ са заоблени и женствени. Всичко това в комбиниране прави по този начин, че тя да печели по над 1 млн. $ годишно единствено снимайки се гола там.

Виж още: Чалга клипове същинско осквернение: Тези фолк амазонки се разголиха под расо на монахини 

" Когато бях дребна, желаех да стана доктор. Обичах да изучавам, да отивам на учебно заведение и родителите ми видяха това от рано. Помня, че в 3 или 4 клас просто научих Менделеевата таблица наизуст, тъй като ми беше занимателно ", споделя Кандис.

Когато Кандис навършва 13 година, родителите ѝ се развеждат и тя отпътува да живее в дребен град в щата Масачузетс. Там ѝ е мъчно да сътвори нови другарства, а това, че не е израсла с останалите, я прави жертва на учебен тормоз. " Не бях доста красива - имах огромен нос, акне и всички се възползваха от това. Беше ми мъчно. Колкото и да обичах да отивам на учебно заведение, това промени всичко ".

Така се изпарили и фантазиите ѝ да бъде лекар. Попаднала в кофти компания в учебно заведение. Те не ѝ се подигравали на външния тип, само че се занимавали с алкохол и опиати. Всичко това повлияло и на Кандис. 

Виж още: Задушаване без единодушие по време на секс: Опасната еротична игра на GenZ 

В края на гимназията Кандис взема решение да постави тест за просветеност и бележе забележителните 136 точки. " Мислех си, че ще ми помогне, с цел да вляза в колежа. Така и стана. Започнах да изучавам в държавния университет в Бостън, записах логика на психиката, само че не ми хареса и започнах да пътувам ". По-късно се върнах в университета, само че записах Икономика. 

Пандемията обаче обърква проектите на Кандис. Осъзнала, че не е записала подобаващите специалности, с които да си откри работа, а към този момент била задлъжняла към институцията. Така схванала за OnlyFans. Нейна другарка изкарвала по 150 хиляди $ годишно. 

Както се споделя, останалото е история. Кандис по този начин и не приключва висше обучение, само че пък продължава в областта на финансите и недвижимите парцели. И с OnlyFans.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР