Социалните медийни платформи, на които не е направена проверка, застрашават

...
Социалните медийни платформи, на които не е направена проверка, застрашават
Коментари Харесай

Ердоган съзря в социалните медии заплаха за демокрацията, социалния мир и националната сигурност

Социалните медийни платформи, на които не е направена инспекция, заплашват демокрацията, обществения мир и националната сигурност на страните, съобщи президентът на Турция.

„ Както не разчитаме напълно на чужденците в отбранителната индустрия и военните въпроси, по този начин не можем да оставим информационния въпрос на други “, сподели той във видеообръщение към медийния конгрес на Тюркския съвет, извършен в Истанбул.

Ердоган изрази вяра тридневният медиен конгрес, чийто хазаин е турската Дирекция за връзки, да се трансформира в инструмент за подсилване на солидарността сред страните, заяви организация ANews.
 Ердоган се закани, че ще изгони 10 западни посланици, измежду тях на Съединени американски щати и Германия Ердоган се закани, че ще изгони 10 западни посланици, измежду тях на Съединени американски щати и Германия
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заплаши да експулсира посланиците на Съединени американски щати, Германия и осем други западни страни, които се разгласи...

Милиони " беззащитни " хора по света са потиснати от, които им предизвикват съществени контузии, акцентира той.

„ Както по други стратегически въпроси, във връзка с медиите и връзката би трябвало да вземем нещата в свои ръце “, сподели Ердоган.

Сред тематиките, които ще бъдат дискутирани по време на форума, са опциите за съдействие в медиите, телевизионните сериали и филмовия бранш в тюркския свят, както и обществените медии и взаимната битка против дезинформацията.

е основан през 2009 година като междуправителствена организация за поощряване на всеобхватно съдействие сред тюркоезичните страни. В него влизат от Азербайджан, Казахстан, Киргизстан, Турция и Узбекистан като страни-членки и Унгария като държава-наблюдател.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР