Социалните медии играят важна роля в ежедневието ни. Рядко обаче

...
Социалните медии играят важна роля в ежедневието ни. Рядко обаче
Коментари Харесай

Страхотна новина за шефката на Facebook/Meta

Социалните медии играят значима роля в всекидневието ни. Рядко обаче се замисляме за хората, които стоят зад тези великански авторитетни компании. Като Шерил Сандбърг - основният действен шеф на Facebook/Meta, които имаше персонален мотив за празник тези дни.
 Шерил Сандбърг, Фейсбук и решението ѝ да овакантяване компанията
Фейсбук и Meta остават без основен човек

14 години са задоволителни за Шерил Сандбърг

Тя се омъжи за годеника си от 2020 година Том Бернтал.

52-годишната Сандбърг и 50-годишният създател на Kelton Global са сключили брак през отминалия уикенд в Уайоминг. Мястото не е определено инцидентно - и двамата младоженци за почитатели на кънтрито и церемонията им е напълно в уестърн жанр.

Първата публична фотография от сватбата показа самата Шерил. На нея се виждат двамата във очевидно ужасно въодушевление посред гората и в публични облекла. " Женени ", гласи текстът на шефката на Фейсбук.

Бернтал споделя същия кадър, само че с по-дълго обръщение. " След като и двамата преживяхме загуби, Шерил и аз не бяхме сигурни, че още веднъж ще намерим любовта. В последните три години обаче сляхме живота си и фамилиите си. Днешната женитба е изпълнена фантазия. "
 Снимка 584919

People ни напомня, че предходният брачен партньор на Шерил Сандбърг Дейв Голдбърг умря през 2015 година, а Том Бернтал е разведен. Тя има две деца, а той три - факт, който присъстваше още в годежния пръстен на Шерил, в който бяха " скрити " пет дребни диаманта.

Самият Бернтал споделя пред People, че това е " женитба на седем индивида ". А Сандбърг добавя: " Всички се женим ". Младоженците предизвестиха гостите си, че няма да одобряват дарове, а единствено дарения за две организации - VOW, която се бори срещу детските бракове, и CARE, която подкрепя деца, живеещи в беднотия. До момента новото семейство е събрало 1 милион $ за първата и 10 милиона $ за втората.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР