Социалната политика ще бъде акцентът на експертната среща между представителите

...
Социалната политика ще бъде акцентът на експертната среща между представителите
Коментари Харесай

ИТН и БСП на експертна среща, обсъждат социалната политика

Социалната политика ще бъде акцентът на експертната среща сред представителите на "Има подобен народ " и Българска социалистическа партия, съобщи преди диалозите депутатът от левицата Георги Гьоков, съобщи БГНЕС.

Срещата е част от поредицата диалози на експертно равнище, която от партията на Слави Трифонов стартираха за разискване на парламентарна поддръжка за сформиране на държавно управление, на която се разискват съответни политики.

"Ще представим нашата стратегия, която е обичайната за Българска социалистическа партия, с новите моменти в нея. Ще ги представим на Има Такъв Народ и ще чуем техните оферти, с цел да забележим къде съответстват нещата и къде имаме разлики ", изясни Гьоков.

"Преизчисляването на пенсиите - това е една от тематиките, с които не би трябвало да вършим компромис ", отговори той на въпрос от БГНЕС за това от кое няма да отстъпи партията при договарянията.

Политики в обществената сфера за младите фамилии - данъчни облекчения, безвъзмездни детски градини, безвъзмездни медикаменти за децата до 14 години, са друга част от политиките, за които левицата ще упорства.

"Много от нещата съответствува, различен е въпросът кой си държи на предизборните обещания и кой не ", сподели още Гьоков и добави: "Добре е, че се водят диалози. В интерес на България е да има държавно управление. Трети избори в границите на една година ще му дойдат допълнително на българския народ ". /БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР