Социалната платформа TikTok ще предлага и доставка на храна. Услугата

...
Социалната платформа TikTok ще предлага и доставка на храна. Услугата
Коментари Харесай

TikTok отваря 300 ресторанта и стартира услуга за доставка на храна в САЩ

Социалната платформа TikTok ще предлага и доставка на храна. Услугата ще започва в Съединени американски щати от март идната година. Новата идея се назовава " TikTok Kitchens " и е въодушевена от потребителите на платформата, които основават наличие, обвързвано с подготвяне на ястия, написа Business Insider.

TikTok Kitchen ще се развива в партньорство с компания на име Virtual Dining Concepts. Общо 300 TikTok заведения за хранене са планувани за март, като се чака те да стигнат 1000 до края на 2022 година Платформата ще работи с вериги, разпознаваеми в цялата страна - Buca di Beppo и Bertucci`s.

Ресторантите в цялата страна също могат да аплайват, с цел да станат сътрудник на TikTok в това направление, което ще им разрешава да одобряват поръчки за подготвяне на храна от TikTok Kitchen.

Менюто на виртуалният ресторант на тематика обществени медии ще включва ястия, известни измежду потребителите на платформата, като печени тестени произведения бургери и ястия от макарони. Очаква се предложенията да се приспособяват дружно с изменящите се хранителни трендове в приложението и ще се актуализират на три месеца, оповестиха от компанията.

TikTok има приблизително над 130 милиона дейни консуматори месечно в Съединени американски щати, а приложението е изтеглено над три милиарда пъти в международен мащаб.

#FoodTok е обвързвано с храната наличие в TikTok, като включва изпробване с предписания и трикове за готвене. Това е едно от най-популярните придвижвания в платформата.

Приходите от продажбите на TikTok Kitchen ще отидат за поддръжка на основателите, въодушевили менюто, както и други основатели, които желаят да измислят нови забавни предписания.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР