Социалната платформа Horizon Worlds вече не е достъпна ексклузивно във

...
Социалната платформа Horizon Worlds вече не е достъпна ексклузивно във
Коментари Харесай

Метавселената Meta Horizon Worlds стана достъпна за смартфоните и в уеб-версията, но все още не за всички

Социалната платформа Horizon Worlds към този момент не е налична извънредно във виртуалната действителност — компанията Meta заяви, че някои консуматори са съумели да посетят тази метавселена посредством мобилно Android-приложение и от уеб-версията.

Какво ви чака в метавселената Horizon Worlds?

„ Малък брой консуматори в началото са имали достъп до Super Rumble, посредством приложението Meta Quest на Android, като през идващите седмици ще бъде пусната и iOS версия “ — споделят от Meta. Някои консуматори също ще имат достъп до платформата през браузъра. Компанията даде обещание, че през идващите месеци ще направи налични новите светове, където „ можете да пишете с другари, да се смеете на комедийни представления и да се наслаждавате на безвъзмездни концерти и събития от всяко обвързвано с интернет устройство “.

Какви са методите за влизане?

Пускането на мобилното приложение и уеб-версията на Horizon Worlds, даже с доста лимитирана публика и една игра, е значима стъпка в тактиката на компанията за внедряване на метавселената. Meta продължава да се придържа към позицията, че метавселената би трябвало да бъде налична за всеки: очилата от серията Quest са оптималният метод за посещаване на виртуалните светове, само че точките за вход би трябвало да са няколко.

Гигантът на обществените мрежи се приготвя за този стадий от много дълго време: предходната година компанията стартира обществено да приказва за мобилните приложения и уеб-версията на Horizon Worlds — в същото време вицепрезидентът на плана за мета-вселената в Meta Вишал Шах (Vishal Shah) заяви, че компанията има работеща версия на мобилно приложение. Компанията евентуално ще приказва по-подробно за бъдещите си проекти на конференцията Connect на 27 и 28 септември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР