Социалната мрежа Туитър обяви, че е въвела защитни мерки, след

...
Социалната мрежа Туитър обяви, че е въвела защитни мерки, след
Коментари Харесай

"Туитър" взе мерки, за да не се повтори случая с акаунта на Тръмп

Социалната мрежа " Туитър " разгласи, че е въвела защитни ограничения, откакто неин чиновник за малко деактивира акаунта на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съобщи " Франс прес ", представена от Българска телеграфна агенция. От компанията прецизират, че задачата е да се избегне повтаряне на случилото се.

От " Туитър " прецизират, че одобряват станалото насериозно. Около 19.00 ч. локално време (23.00 ч. по Гринуич) в четвъртък посетителите на страницата @realDonaldTrump биваха посрещнати от известието: " Съжаляваме, тази страница не съществува. " Според Туитър спирането на достъпа е траяло 11 минути.

Отначало обществената мрежа съобщи, че акаунтът на Тръмп е бил деактивиран заради човешка неточност. Впоследствие тя се поправи и сподели, че действието е осъществено преднамерено от неназован чиновник в последния му работен ден в компанията.

Личната страница на Тръмп @realDonaldTrump е пожеланото средство за връзка на американския президент и има над 41.7 милиона клиенти. Тръмп има и публична страница @POTUS с над 20.9 милиона клиенти, само че я употребява рядко.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР