Социалната мрежа TikTok е изпреварила Facebook в края на миналата

...
Социалната мрежа TikTok е изпреварила Facebook в края на миналата
Коментари Харесай

TikTok изпревари Facebook и вече е най-теглената социална мрежа

Социалната мрежа TikTok е изпреварила Фейсбук в края на предходната година, трансформирайки се в най-изтегляното приложение измежду обществените мрежи. Това заяви вестник „ Nikkei “, базирайки се на лично изследване.

Изданието стартира да разгласява на обществени медии по целия свят от 2018 година и от този момент TikTok измества Фейсбук от върха за първи път. Резултатите се основават на данни, получени от американската аналитична организация App Annie.
 TikTok удължава продължителността на качените видеоклипове до 3 минути TikTok удължава продължителността на качените видеоклипове до 3 минути
Социалната мрежа TikTok позволи качване на видеоклипове с дълготрайност до 3 минути в услугата. Това се оповестява в прессъобщение на с...

„ Общото време за гледане на TikTok в Съединени американски щати и Англия е по-дълго от YouTube, а късите видеоклипове ще продължат да притеглят вниманието “, споделя маркетинг мениджърът на App Annie Чузен Кина, представен от вестника.

Той добави, че набират известност. Също по този начин потребителите се интересуват от гласови обществени мрежи. Например търсенето на Clubhouse в Япония и Съединени американски щати стартира да набира скорост по-рано тази година.

TikTok е благосъстоятелност на ByteDance, китайска компания, учредена през 2012 година

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР