Социалната мрежа Facebook предложи нови формати за онлайн видео като

...
Социалната мрежа Facebook предложи нови формати за онлайн видео като
Коментари Харесай

Facebook с нови формати за онлайн видео

Социалната мрежа Фейсбук предложи нови формати за онлайн видео като интерактивни игри, проби и изследвания. Новите формати ще бъдат налични за експерти, които основават видеосъдържание в обществената мрежа, като търсят ниша, с цел да се конкурират с компании като Netflix или YouTube, съобщи БГНЕС.
Една от функционалностите на Фейсбук ще разреши интерактивност, която може да се употребява за представления онлайн или за надпревари с парични награди.
" Вярваме, че гледането на видео не би трябвало да бъде пасивно и че доста типове обичайни развлечения - от телевизионни игри до риалити форматите, преминавайки през предаванията по сюжет - могат да бъдат преоткрити, с цел да бъдат ориентирани към общността ", се споделя в изказване на екипа сътрудници в развлеченията на Фейсбук.
" Съобщаваме за набор от нови принадлежности (...), които ще дадат на създателите силата да основават занимателно, неповторимо и интерактивно наличие за своите почитатели ", прибавя компанията.
Фейсбук, която към този момент стартира да предлага автентично видеосъдържание, съобщи, че към този момент има сътрудници за тези нови формати, които се концентрират върху интерактивността. Програмата, наречена " Извън вашия балон ", от BuzzFeed News, ще провокира участниците да " излязат от личната си сфера, с цел да отгатнат какво мислят хората от разнообразни обществени медийни групи.
В началото на юни Фейсбук към този момент разгласи старта на няколко новинарски стратегии, в това число ежедневни, в партньорство с медийни колоси като CNN, ABC или Fox News, с цел да зарежда видеоплатформата Watch.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР