Социалната медийна компания на Доналд Тръмп се бори да намери

...
Социалната медийна компания на Доналд Тръмп се бори да намери
Коментари Харесай

Първият одитор на Trump Media напусна месеци след назначаването

Социалната медийна компания на Доналд Тръмп се бори да откри нов инспектор, откакто първият определен от нея подаде оставка единствено след няколко месеца на работа, съгласно хора, осведомени с въпроса.

Trump Media & Technology Group ангажира WithumSmith+Brown да ревизира финансовите си доклади малко след основаването на компанията през 2021 година, само че до края на годината счетоводната компания реши, че не желае да бъде обвързвана с бизнес начинание на някогашния президент на Съединени американски щати, споделиха тези хора.

Оставката изяснява за какво TMTG излезе на фондовия пазар тази година с доста по-малка одиторска компания, в сравнение с нормално се употребява от компания с подобен висок профил.

TMTG вместо това употребява BF Borgers, счетоводна компания, която се ръководи от едноетажна постройка в предградие на Денвър и неведнъж е подложена на критика от регулаторите за неприятното качество на одиторската си работа. Боргерс беше зает на 22 януари 2022 година против хонорар от $150 000 за първия годишен одит, съгласно вътрешен документ, с който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР