Социалната дистанция може и да е спряла играчите и клубните

...
Социалната дистанция може и да е спряла играчите и клубните
Коментари Харесай

Дрон връчи приза за Играч на месеца в Зенит

Социалната отдалеченост може и да е спряла играчите и клубните управления от срещи лице в лице, само че Зенит Санкт Петербург демонстрираха креативност, когато доставиха наградата за „ Играч на месеца “ благодарение на дрон.

Бразилецът Малкъм завоюва съвсем 30% от фенския избор, с цел да завоюва оценката за месец март, откакто Зенит дръпна с девет точки на върха в класирането на съветската Премиерлига, преди сезонът да бъде прекратен поради пандемията от ковид. Русия е в изключително състояние до 30 април, до момента в който лигата е спряна до 31 май, само че клубът съумя да достави премията без да се постанова някогашният състезател на Барселона да излиза от вкъщи си.

„ Току-що получих известие да отворя прозореца си “, показа играчът във видео, до момента в който дронът обикалял към жилището му. Впоследствие той влезнал в дома му, изплашвайки котката на футболиста, преди да се сниши на пода, с цел да може Малком да си вземе наградата. Бразилецът благодари на последователите и завърши видеото, казвайки: “Останете по домовете си, значимо е “.

Повече от 1.6 млн. души са инфектирани от новия вирус в международен мащаб, а над 100 000 са жертвите. Русия има доказани над 13 500 случая и 106 умряли.

Special times, special delivery. Malcom gets his Player of the month award delivered by drone.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР