Социализъм или Брекзит? Това е като Хамлет дилема на вота

...
Социализъм или Брекзит? Това е като Хамлет дилема на вота
Коментари Харесай

Социализъм или Брекзит, пита европейският печат за вота на Острова

" Социализъм или Брекзит? Това е като Хамлет алтернатива на вота във Англия ", написа италианският ежедневник " Република ", представен от " Гардиън ".

В материал на редакцията италианският вестник отбелязва, че това са третите избори за последните четири години.
 Елмо от „ Улица Сезам” се опита да се приближи до Корбин
Елмо от „ Улица Сезам ” се опита да се приближи до Корбин

Докато дамата в костюма спореше с полицията и защитата

Днес разграничената Англия е принудена да избира сред Борис Джонсън , в случай че желаят да избегнат социализъм и Джереми Корбин, в случай че желаят да избегнат Брекзит, написа вестникът.

" Кориере каузи сера " пък обръща внимание на това какво би означавало лейбъристите или консерваторите за Англия. Ако Борис Джонсън, Майкъл Гоув и Джейкъб Рийс-Мог, " синовете на Тачър ", завоюват властта, те ще бъдат изкушени да трансфорат Англия в " пиратски транспортен съд до крайбрежието на Европа ", отбелязва изданието.

Би било сериозна неточност. Няма ги времената на пирата сър Франсис Дрейк: европейската цитадела е здрава и бранителите имат мощни оръдия. Ние сме надалеч от концепцията да стреляме - метафорично - към нашите европейски другари. Но в случай че те ни принудят, ние ще го създадем, предизвестява вестникът.
 Борис Джонсън наруши традицията и не гласоподава в своя изборен регион
Борис Джонсън наруши традицията и не гласоподава в своя изборен регион

Министър-председателят се записва за днешните избори в Уестминстър вместо в своя изборен регион в Лондон

Германските медии са извънредно открити в оценката си за равнището на дебата на английските избори, изключително в оценката си за Борис Джонсън.

" Страната се насочва към нова епоха ", написа " Зюддойче цайтунг " и се добавя, че ще се трансформира в още по-изолирана страна, ще развие по-малко гражданска форма на национализъм, ще нанесе по-голяма щета на малцинствата. Вестникът счита, че ще са нужни промени - нов изборен закон, писана конституция, по-добри публични услуги - които евентуално ще бъдат отсрочени.

" Велт " написа, че обещанието на Джонсън да изведе Англия от Европейски Съюз ще " избухне пред лицето му " Той крие обстоятелството, че сложната част от договарянията занапред следва, предизвестява изданието.
 Изборите във Англия в цифри
Изборите във Англия в цифри

Британците започнаха да гласоподават в 07,00 часа локално време

" Шпигел " счита, че победа на лейбъристите ще е благословия за стопанската система, тъй като Джереми Корбин желае да контракти " мек " Брекзит с Европейски Съюз спрямо настояването на Борис Джонсън за " корав " Брекзит.

Френските медии наблюдават от близко изборите на Острова.

" Борис Джонсън: Лъжецът, който отслабва Европа ", писа на основната си страница " Паризиен " през предишния месец.

По-рано този месец " Монд " писа, че нито Джонсън, нито Корбин наподобяват обещаващи за Европа. Лидерът на лейбъристите е описван като " ляв евроскептик, който гледа на Европейски Съюз като на буржоазен клуб ". Но вестникът резервира най-яростната си рецензия за Джонсън.

Повече не се демонстрира като смешник, само че министър председателят стартира да демонстрира същинското си лице. Брутален, гладен за власт, заобикаля обществото и неуместни въпроси, подценява Народното събрание, разпалва шовинизъм и надменност, почтени за Тръмп, написа вестникът.

В Холандия NRC Handelsblad написа, че на Острова се е провела " бедна като наличие и богата като празна реторика " акция, която може да промени курса на Брекзит и на страната.

Шведският Svenska Dagbladet разказва Англия като страна, която е безнадеждно разграничена.

В Дания Berlingske отбелязва, че Англия гласоподава на " едни от най-важните избори от десетилетия ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР