Социалистите във Враца издигнаха единодушно за кандидат за кмет на

...
Социалистите във Враца издигнаха единодушно за кандидат за кмет на
Коментари Харесай

Социалистите във Враца издигнаха местния лидер на БСП Иван Иванов за кандидат за кмет

Социалистите във Враца издигнаха единомислещо за претендент за кмет на града общинският и регионален ръководител на Българска социалистическа партия Иван Иванов.

На извършената през днешния ден конференция те подредиха и листата си за общински съветници за идния локален избор наесен.


Иван Иванов получи цялостна поддръжка и от управлението на Българската социалистическа партия в лицето на заместник-председателя на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и организационния секретар Борислав Гуцанов.


“Трябва да си върнем Враца - да стане още веднъж алена. След 8 години ръководство на ГЕРБ, с изключение на ремонт на половината център на града, нищо друго не се е случило. Българска социалистическа партия още веднъж желаеме да възродим стопанската система на общината и да я превърнем в привлекателно място за живеене, Враца да се трансформира в емблематично място за България, а не град, непрекъснато подлаган на тествания. Имаме всички шансове идващият кмет на Враца да се споделя Иван Иванов ”, съобщи Борислав Гуцанов.


Атанас Зафиров изрази цялостна поддръжка за Иван Иванов. “Познавам него и качествата му. През миналата акция за парламентарните избори той способства с доста за положителния резултат на партията във Враца и даде всичко от себе си. Сигурен съм, че ще направи същото и в този момент ”, разяснява Зафиров.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР