Социалистите помнят саможертвата на хилядите дали живота си в борбата

...
Социалистите помнят саможертвата на хилядите дали живота си в борбата
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Историята не може да бъде пренаписана, докато ги има българските социалисти

„ Социалистите помнят саможертвата на хилядите дали живота си в битката против фашизма и пазят паметта за тях жива. “ Това съобщи в пост в обществените мрежи лидерът на листата на Българска социалистическа партия за Софийска област Иван Ченчев откакто по-рано денем се включи в отбелязването на 9 септември в разнообразни селища от района.

“Историята няма да бъде пренаписана и датата 9 септември ще остане в българската памет, до момента в който нас, българските социалисти ни има ”, съобщи на Братската могила в Литаково Иван Ченчев. Заедно с него и социалисти от селото бяха Светлин Йотов – претендент за депутат от Българска социалистическа партия и кметът на Литаково Пешо Младенов.

В Ботевград Иван Ченчев, ръководителят на Българска социалистическа партия в Ботевград Николина Цолова и социалисти уважиха паметта на далите живота си в битката против фашизма.

Социалисти отдадоха респект пред паметни места в Копривщица, Костинброд, Сливница, Самоков, Костенец, както и в доста други селища от Софийска област.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР