Социалистите от районните организации на БСП в Сердика, Панчарево, Нови

...
Социалистите от районните организации на БСП в Сердика, Панчарево, Нови
Коментари Харесай

14 районни организации на БСП дадоха рамо на общинарите в София

Социалистите от районните организации на Българска социалистическа партия в " Сердика ", " Панчарево ", Нови Искър и Кремиковци поддържаха общинските съветници от МК " Българска социалистическа партия за България " в СОС.

Така те се причислиха към " Възраждане ", " Надежда ", " Средец ", " Овча купел ", " Банкя ", " Връбница ", " Люлин ", " Красна поляна ", " Лозенец " и Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София. На съвещания на районните си препоръки всички те одобриха заявления и позиции, с които показват поддръжка за дейностите на общинските съветници, гласували за избор на ръководител на СОС и по този метод разблокирали работата му. Всички те регистрират, че съветниците са изпълнили решение на Градския съвет и отхвърлят настояванията на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия да им бъдат наложени наказания, когато бъде призован Национален съвет.

Коалиционните сътрудници в Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " в СОС - Коалиция " ЛЕВИЦАТА! " и Коалиция " Неутрална България " също показаха поддръжката си с заявления, а в регионите " Студентски " и " Слатина " социалистите отхвърлиха предложенията за санкции и партийни санкции към дейностите на общинските съветници.

Социалистите от регион " Сердика " упорстват Националният съвет на партията да не взема решения, които биха довели до излишно вътрешно разделяне, което вреди на устойчивостта и развиването на Българска социалистическа партия - София.

Районните организации се сплотяват към мнението, че невижданата обстановка на пълен блокаж на работата в СОС през последните месеци се оказа извънредно нездравословна за развиването на града. Общинските съветници от МК " Българска социалистическа партия за България " на съвещание взеха тежко, само че вярно решение - да се търси необятна поддръжка за избор на ръководител на СОС.

" Политиката е поле на разсъдъка в името на добруването на всеки един жител. Не е допустимо това да бъде реализирано посредством блокаж на цялата локална власт в столицата на България и продължителното безвремие, в което се оказа СОС през последните месеци ", показват още районните организации на Българска социалистическа партия.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР