Социалистите от Пловдив бяха категорични по време на митинга пред

...
Социалистите от Пловдив бяха категорични по време на митинга пред
Коментари Харесай

БСП-Пловдив: „Позитано“ 20 в момента обслужва ГЕРБ

Социалистите от Пловдив бяха безапелационни по време на митинга пред централата на локалната конструкция на Българска социалистическа партия на ул. " Кръстю Пастухов ", че сега Корнелия Нинова се саморазправя с критиците си в партията.

Мощна поддръжка за водача на пловдивските социалисти Георги Гергов бе демонстрирана от членове и управлението на локалната организация против решението на „ Позитано " 20 да изключи Гергов от партията.Членовете на Градския съвет на БСП-Пловдив ще дойдат в София пред централата на Българска социалистическа партия на „ Позитано " 20 с цел да връчат декларация в поддръжка на водача си Георги Гергов. Ръководството на Българска социалистическа партия сега обслужва единствено ГЕРБ, отстраняват се хора, които работят за концепциите на партията - беше нападнат сполучливият ни кмет на Перник Станислав Владимиров, в този момент на ред е Георги Гергов, оповестиха ръководителите на районните организации на Българска социалистическа партия под тепетата.

Това стана на изключителна конференция в централата на Българска социалистическа партия Пловдив, а в това време пред нея на ул. " Кръстю Пастухов " десетки социалисти излязоха на митинг против решението на ИБ на Българска социалистическа партия да изключи от партията Гергов. " Няма да позволим Георги Гергов да става пушечно месо на едно конфигурирано с изборни измами управление ", обявиха недоволни социалисти пред " Труд ".

„ Предупреждаваха ни, че в случай че не работим за избирането на Корнелия Нинова за ръководител на Българска социалистическа партия, на нас „ ще ни се случат някои неща ", сподели Костадин Беларев, ръководител на Българска социалистическа партия в регион „ Южен ". „ Решението за изключването на Георги Гергов обслужва непознати, а можже би и персонални ползи, разгласи доктор Атанас Баташки, ръководител на Българска социалистическа партия в регион „ Северен ".

Снимка Труд
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР