Социалистите не са свикнали да виждат партията си в ролята

...
Социалистите не са свикнали да виждат партията си в ролята
Коментари Харесай

Крум Зарков: БСП беше младши партньор в управлението, социалистите не са свикнали така -

Социалистите не са привикнали да виждат партията си в ролята на младши сътрудник.

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков, като разяснява досегашното ръководство.  " Продължаваме промяната “ беше главната движеща мощ, а младши сътрудник бяха останалите, включително Българска социалистическа партия. Нашата партия има за задача да бъде огромната лява партия на България, което значи или ръководи, или е съществена съпротива. За първи път се озовахме в такава роля и това слага няколко казуса във връзка с решения, които ние бяхме определили като червени линии, сподели още Зарков. 

Ние бяхме длъжни като политическа мощ да създадем всичко допустимо да има държавно управление. Това беше желанието и на по-голямата част от обществото ни. От друга страна всяка партия би трябвало да се приготвя за всички сюжети и аз бях от тези, които фактически още през юни, когато задругата на четворната коалиция се скапе, пледирах за подготовка за избори. Последният месец в действителност мина под знака на това да се потвърди, че е направено всичко допустимо, с цел да не се отиде на предварителни избори, добави Зарков. 

Той не отговори на въпроса дали ще бъде правосъден министър в новото служебно държавно управление. 

Впечатли ме изказването на Корнелия Нинова, която упрекна президента за свалянето на държавното управление, все едно той е дал своя вот избор на съмнение. Президентът е заставен да ръководи поради неуспеха на политическите сили да излъчат държавно управление, съобщи Крум Зарков. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР