Социалисти от цялата страна се събират в местността Историческа поляна

...
Социалисти от цялата страна се събират в местността Историческа поляна
Коментари Харесай

Николина Чакърдъкова ще пее на социалистите на Бузлуджа

Социалисти от цялата страна се събират в местността Историческа поляна под връх Бузлуджа, с цел да участват на обичайния събор на левицата. С него се означават 128 години проведено социалистическо придвижване в България.

Съборът е под мотото „ Бузлуджа 2019 - Единни за България “. На историческия връх ще бъде разгласен носителят за тази година на Националната премия за политическа публицистика и журналистика „ Георги Кирков – Майстора “.

От 10,30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от габровско-севлиевския отряд. В 11,30 часа на сцената на Историческа поляна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще произнесе слово.

Художествената част ще продължи в 12-30 часа с концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов отбор. В 13,30 часа на поляната над хижа „ Малка буза “ ще се организира младежката полемика „ Оставам в България, трансформирам своята община “, в която ще взе участие и ръководителят на левицата Корнелия Нинова.

От 14 часа на историческата поляна ще се проведат и срещи на членовете на изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия и народни представители, участници в националния събор от общините и областите.

Честванията бяха предшествани от съвещание на Националния съвет на партията, на което беше утвърдена платформата за присъединяване в локалните избори наесен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР