Соцдепутатът Александър Симов се прояви като Колумб след заседанието на

...
Соцдепутатът Александър Симов се прояви като Колумб след заседанието на
Коментари Харесай

Симов, Симов, Пеевски е превзел не само СЕМ, но и някои важни капии в БСП

Соцдепутатът Александър Симов се прояви като Колумб след съвещанието на Съвет за електронни медии за избиране на нов член на Съвета за електронни медии. Пред репортерки той съобщи: Изводът от днешното гласоподаване за член на Съвет за електронни медии е единствено един – Делян Пеевски завладя и Съвет за електронни медии “. Новината на часа откри място в новинарския поток.
Симов обаче е доста просрочен с откриването на Америка. И това е необичайно, защото е деен създател в едно от изданията на пеевския агитационен уред и би трябвало да е по-информиран. Което значи, че е бил наясно, само че се прави на забавен пред медиите или пък не може да събере две и две. И двете благоприятни условия не му вършат реклама.

Депутатът от левицата се ядове също, че не останал представител на опозицията в Съвет за електронни медии. Досега като имаше подобен – Иво Атанасов, - да не би да се е схванало или отразило на някои от значимите решение на съвета? Да, гласоподава срещу избора на Емил Кошлуков за общоприет шеф на Българска национална телевизия, само че това бе без значение.

Странно е, че се постанова да обясняваме на човек като Симов, само че Пеевски с изключение на Съвет за електронни медии, е завладял доста други институции и структури, включително и някои управителни фрагменти в самата Българска социалистическа партия. Ако депутатът от левицата се интересува, елементарно може да се ориентира кои са те и по какъв начин въздействат на партийния живот, вземането на решения и на изборите. По бизнеса ще ги познае. По шубето да загатват името на Пеевски – също.

Вместо да играе млад колумбовец, Симов да се поразрови в личната си партия, където пеевските следи са огромни и дълбоки…

Ако въпреки всичко Симов не се е изявил единствено поради правилото попал ва газету, дано се приготви съществено по тематиката и да сервира повечко обстоятелства и доказателства - такива има бол - за своя сътрудник Пеевски и въздействието му върху живота в България. Да ги внесе и в поркуратурата - за какво не. Животът му внезапно ще се промени, гаранция. На вратата му ще потропат Национална агенция за приходите, ДАНС, прокурори, КПКОНПИ и прочие блюстители на закона. Но чак подобен смелчага Симов не е...

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР