Сотир Цацаров е в процедура на развод със законната си

...
Сотир Цацаров е в процедура на развод със законната си
Коментари Харесай

Сотир Цацаров се развежда заради Ани Салич


Сотир Цацаров е в процедура на бракоразвод със законната си брачна половинка, а повода е ненадейно зародилата любовна връзка сред него и телевизионната звезда Ани Салич. Пикантната мълва обхожда политическите и журналистическите кръгове от началото на годината, само че едвам в този момент намира публично удостоверение. Двойката всеки миг ще оповести публично, че е дружно, написа " Уикенд ".

Самата Ани Салич публично е признала преди седмица в медията, че до нея има нов мъж. Тя е удостоверила, че има връзки с някогашния основен прокурор и ръководител на КПКОМПИ.

“Познаваме се от няколко месеца, всичко се разви доста бурно. Взехме решение да продължим живота си дружно преди към 4 месеца. ”, смаяла екипа на NOVA Ани. Колегите и виждат, че тя от известно време сияе. На най-близките доверила, че се среща с “един човек ”, само че към момента било рано да се вършат съответни проекти.

Неочaквано при започване на мaрт тя поискала да бъде сменана като водеща на вечерната емисия вести в един от дните - нещо, което в никакъв случай до този миг не се е случввало. Причината, която акцентира е, че желае да е до мъжа, с който има отношение, защото този ден е значим за него.

Съседи на новинарката издават, че джипът на Цацаров постоянно може да бъде забелязан пред къщата на тв водещата, в пернишкото село Рударци.

Водещата на новините се срещнала с Цацаров преди няколко месеца посредством техни общи другари, попаднали дружно в компания и още тогава усетили, че прехвърчат искри. Любовта им обаче се развила постепенно и едвам при започване на тази година се събрали като двойка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР