Соросоидна марионетка е предложена за член на Конституционния съд. Така

...
Соросоидна марионетка е предложена за член на Конституционния съд. Така
Коментари Харесай

Александър Урумов: Соросоидна марионетка е предложена за член на Конституционния съд

Соросоидна марионетка е препоръчана за член на Конституционния съд. Така стартира постът на Александър Урумов, създател на 10 книги и 7 пиеси, номиниран за Аскеер за драматургия. Той е отдаден на новината за кандидатурата на ПП-ДБ за Белазелков като парламентарен арбитър.
SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:
Белазелков е от дълго време подготвян като пионка на Сорос и като предстоящ троянски кон в Конституционния съд за съсипване на българското семейство посредством легализиране на “еднополовите бракове ” и легализиране на осиновявания на деца от “еднополови фамилии ”. Това е тяхната стратегическа цел. Такива като Белазелков са продадени души, прислужници на мрака, маши на архи-злодея сатанист Сорос. Белазелков е подкрепил с подписа си килъра Джок Полфрийман. Който пък бе номиниран за “личност на годината ” от анти-българския hell-зинкски комитет. Белазелков, който поддържа убийци ще се разпорежда с Конституцията?! Изборът занапред следва. Публично се обръщам към господин Бойко Борисов и господин Делян Пеевски, към депутатите от ГЕРБ и депутатите от Движение за права и свободи:
Дами и Господа,
Освен политици, Вие сте майки и татковци.
Помислете си добре на кого давате власт за конституционни каузи и решения, тъй като на следващия ден вашите деца и внуци може да се окажат жертви на тези маши на злото! Ако сте стигнали до такава степен, че да не мислите за всички деца на България, което сте длъжни да вършиме, то тогава се замислете най-малко за вашите деца и внуци! И не мислете, че те са застраховани, тъй като вие сте във властта.
Утре няма да сте във властта, пък било това “утре ” да е след години – ще минат и тези години като един момент.
Мислете занапред каква отговорност ще носите и пред историята, и пред обществото, и пред личните си деца и внуци! Мислете занапред! И не допускайте един ненавиждан помощник на кървавия българоубиец Джок да стане Конституционен арбитър! Не си навличайте този грях и този срам! Поне това си спестете – на себе си и на България!
Соросоидна марионетка е препоръчана за член на Конституционния съд
Още вести четете в секция България
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР