Сопотската абитуриентка Кристина Симеонова предизвика фурор на бала си.Младата дама

...
Сопотската абитуриентка Кристина Симеонова предизвика фурор на бала си.Младата дама
Коментари Харесай

11 кросови мотора съпроводиха сопотска абитуриентка СНИМКИ

Сопотската абитуриентка Кристина Симеонова провокира възторг на бала си.

Младата дама се появи на абитуриентското дефиле в град Сопот заобиколена от 11 кросови мотора и бе приветствана бурно от публиката, видя GlasNews.bg. Освен с шоуто, което сътвори, тя блесна на аления килим с елегантна рокля, както и с хубав грим, съпроводен с цвета на роклята, и несъмнено съумя да заслепи съученичките си.

Кристина не пропусна да благодари на присъединилите се мотористи за спретването на ефектното изпращане, което е един от най-специалните моменти в живота й, миг, който слага край, само че и дава старт на ново начало.



Снимки: Кристина Симеонова

Директорът на Професионална гимназия " Генерал Владимир Заимов " - Катя Адърска, приветства зрелостниците и им пожела да следват фантазиите си. Кметът на гр. Сопот Деян Дойнов също почете вълнуващото събитие с наличието си и насочи апел към изпадналите в еуфория зрелостници: " Не забравяйте Сопот и България! ".

Тази година множеството младите дами са избрали тоалети в алено, черно, бяло и синьо. Синият цвят е желан и при костюмите на господата.

След изпращането от учебното заведение, Заимовци купонясваха до зори в известен хотелски комплекс, намиращ се в китното село Соколица измежду полите на Стара планина, на 7 км от гр. Карлово.

От години гимназията в Сопот изпраща зрелостниците си като същински холивудски звезди - младежите дефилират по дълъг червен килим, ситуиран в централната част на града. Тържественият обред по изпращането, който се е трансформирал в традиция, е подарък от учебното заведение към зрелостниците, с който им се удостоява момент на особено внимание и почитание.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР