Сопот. Крайно време е, ако искаме промяната, да станем част

...
Сопот. Крайно време е, ако искаме промяната, да станем част
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Любомира Ганчева, „Коалиция за България“: Крайно време е, ако искаме промяната, да станем част от нея

Сопот. Крайно време е, в случай че желаеме смяната, да станем част от нея. Това сподели Любомира Ганчева, претендент за член на Европейския парламент от листата на „ Коалиция за България “, пред симпатизанти в Сопот, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Пловдив . Тя съобщи, че през последните 10-15 години, до момента в който са управлявали ГЕРБ и Българска социалистическа партия, са били разрушени няколко основни предприятия и фабрики в Пловдив, където и тя е работила, и към 1200 души от града са се оказали на борсата на труда. „ Голяма част от хората отпътуваха в чужбина, а останалите си намерихме работа, само че за жалост не в Пловдив “, уточни Ганчева.
„ Всъщност този частен проблем води до огромната картина на най-бедната страна, с най-ниските заплати, с най-ниската добавена стойност, с унищожена индустрия “, сподели още 35-годишната Любомира Ганчева. Според нея, съответният образец с унищожаването на военно-промишления комплекс в Сопот и обществено показаното по малкия екран влизане на ДАНС във ВМЗ на два пъти никога не е държавната помощ, която може да се окаже на тази индустрия. о думите й това не приказва добре и на сътрудниците ни, а демонстрира, че страната няма доверие на личните си фабрики, не мисли за тяхното бъдеще и за това къде ще работят хората по-късно.
„ На мен ми омръзна да ми изясняват по малкия екран какъв брой добре живеят хората тук, аз и моите връстници “, означи Ганчева. Тя уточни и образец със своите родители и другите хора на тяхна възраст, които би трябвало да живеят с по 150 лв. пенсия, макар, че цялостен живот са работили в държавните предприятия. „ Точно това ме е предиздвикало да се включа в политиката, тъй като извънредно време е, в случай че желаеме смяната, да станем част от нея, вместо да гледаме по какъв начин се сменят едни с други политици, които не вършат нищо и не смеят да приказват, нямат нито едно изявление в Народното събрание “, добави Любомира Ганчева.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР