Соня Момчилова: Кои сте вие, които бълнувате независимост на регулаторите,

...
Соня Момчилова: Кои сте вие, които бълнувате независимост на регулаторите,
Коментари Харесай

Соня Момчилова: Кои сте вие, които бълнувате независимост на регулаторите, а опитвате да сменяте законно назначен член на регулатор?

Соня Момчилова: Кои сте вие, които бълнувате самостоятелност на регулаторите, а пробвате да сменяте законно назначен член на регулатор? Този изострен въпрос зададе ръководителят на Съвета за електронни медии Соня Момчилова. SafeNews напомня, че по-рано през седмицата около търканията в сглобката поради регулаторите, политологът Христо Панчугов разяснява пред Нова телевизия, че главният въпрос не е в регулаторите и квотите, а в това, че не могат да действат дружно. В диалога той подметна, че било проблем да вземем за пример, че „ девет месеца не са могли да сменят ръководителя на Съвет за електронни медии “.

Затова Момчилова написа във Facebook буквално:

„ …ние девет месеца не можем да сменим ръководителя на Съвет за електронни медии “, споделя Христо Панчугов в Нова ТВ, а аз се запитвам: кои сте вие, които бълнувате самостоятелност на регулаторите, а пробвате да сменяте законно назначен член на регулатор? Каква правда, каква народна власт, каква мъчителна бременност на планината да роди мишка! Когато ще коментирате, попрочитайте ги тези закони, дето все за положително ги променяте, пък по-зле живеем.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в катергории Коментари и България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР