Соня Момчилова е назначена за ръководител на пресцентъра на служебното

...
Соня Момчилова е назначена за ръководител на пресцентъра на служебното
Коментари Харесай

Соня Момчилова оглавява пресцентъра на служебното правителство

Соня Момчилова е назначена за началник на пресцентъра на служебното държавно управление. Това е удостоверила самата тя пред.
Още по тематиката
Момчилова е пиар с дълготраен опит. Нейната първа месторабота като началник на пресцентър бе в държавното управление на Национална движение „Симеон Втори", където оглави пресслужбата на транспортното министерство по време на двегодишното министерстване на Пламен Петров. По-късно беше и началник на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Работила е на доста места. Тя е създател на текстовете на прохождащото при започване на 90-те студентско предаване " Ку-ку " и при прощъпалника му се появяваше постоянно на екрана.

Освен това е написала думите на множеството първи песни, прочули преди време Камен, Слави, Зуека и останалите. Тогава тя беше студентка по българска лингвистика и дефектология. Пише стихове и прозаичност от дребна.

След " Ку-ку ", при започване на 90-те тя работи и в частни радиостанции. Бе водеща в радио " Експрес " по времето, когато началник му беше Радослав Янкулов. После радиобосът я взе в новосъздаденото " Радио 99 ", което за малко реализира рекордна слушаемост в София. След това отново се връща в " Експрес ". Сред многото ѝ спирки е и утринната графа на Българска национална телевизия " Точно в седем ".

Била е пиар на " Галъп ", както и на Съюз " Произведено в България ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР