Соня Момчилова е назначена за ръководител на пресслужбата на служебното

Соня Момчилова е назначена за ръководител на пресслужбата на служебното ...

Соня Момчилова оглавява пресцентъра на служебното правителство


Соня Момчилова е назначена за ръководител на пресслужбата на служебното правителство. Това е потвърдила тя пред "24 часа".

Соня Момчилова e журналист, писател и пиар експерт. Работила е като мениджър „Корпоративни комуникации” в bTV Media Group.
Тя има над 20 години опит в публичните комуникации. Била е директор на пресцентъра на Министерство на правосъдието, Министерство на вътрешните работи и на Министерство на транспорта и комуникациите. Соня Момчилова e специализирала в Холандия, Англия, САЩ и Белгия.

Автор е в редица списания, ежедневници, пише детски приказки. През 90-те години е сред първите сценаристи и текстописци на студентското предаване КУ-КУ.
Тя е първият продуцент на предаването „Тази сутрин” на bTV. Работила е и като редактор в БНТ, редактор и водещ в радио “Експрес и радио “99”, и като главен редактор на предаването на bTV „Духът на здравето”. По настоящем е продуцент на предаването “О!Здравей!” на BIT TV и собствeник на пиар агенция “PLAN C”.

След като преди няколко години разбира, че има автоимунно заболяване, Соня Момчилова започва да изучава комплементарни и алтернативни методи за лечение и самопомощ.

„Кoлкoтo дo рaкeтaтa нocитeл – нямa нищo пo-пoдхoдящo oт тoвa дa зaлoжиш нa пoлитичecкa фигурa кaтo нacтoящия прeзидeнт – пo-cтaбилнa, пo-рeтoричecки oбигрaнa, пo-мъжecтвeнo cтoящa. Тoвa e гoлeмият дeфицит в пoлитикaтa – Y хрoмoзoмaтa, кoятo oтcъcтвa в ocaнкaтa и в приcъcтвиeтo нa бългaрcкaтa пoлитичecкa cцeнa. Рaдeв e прeзидeнтът бeз нитo eдин гaф“, заяви тя преди седмица в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".

„Мисля, че ще бъде сформирано служебно правителство, след което за втори път ще бъде потвърдена присъдата на хората“, смята ПР експертът.

Източник: fakti.bg