Соня Момчилова е назначена за ръководител на пресслужбата на служебното

...
Соня Момчилова е назначена за ръководител на пресслужбата на служебното
Коментари Харесай

Соня Момчилова оглавява пресцентъра на служебното правителство

Соня Момчилова е назначена за началник на пресслужбата на служебното държавно управление. Това е удостоверила тя пред " 24 часа ".

Соня Момчилова e публицист, публицист и пиар специалист. Работила е като управител „ Корпоративни комуникации” в bTV Media Group.
Тя има над 20 години опит в обществените връзки. Била е шеф на пресцентъра на Министерство на правораздаването, Министерство на вътрешните работи и на Министерство на превоза и връзките. Соня Момчилова e специализирала в Холандия, Англия, Съединени американски щати и Белгия.

Автор е в редица списания, ежедневници, написа детски приказки. През 90-те години е измежду първите сценаристи и текстописци на студентското предаване КУ-КУ.
Тя е първият продуцент на предаването „ Тази сутрин” на bTV. Работила е и като редактор в Българска национална телевизия, редактор и водещ в радио “Експрес и радио “99”, и като основен редактор на предаването на bTV „ Духът на здравето”. По настоящем е продуцент на предаването “О!Здравей!” на BIT TV и собствeник на пиар организация “PLAN C”.

След като преди няколко години схваща, че има автоимунно заболяване, Соня Момчилова стартира да учи комплементарни и различни способи за лекуване и самопомощ.

„ Кoлкoтo дo рaкeтaтa нocитeл – нямa нищo пo-пoдхoдящo oт тoвa дa зaлoжиш нa пoлитичecкa фигурa кaтo нacтoящия прeзидeнт – пo-cтaбилнa, пo-рeтoричecки oбигрaнa, пo-мъжecтвeнo cтoящa. Тoвa e гoлeмият дeфицит в пoлитикaтa – Y хрoмoзoмaтa, кoятo oтcъcтвa в ocaнкaтa и в приcъcтвиeтo нa бългaрcкaтa пoлитичecкa cцeнa. Рaдeв e прeзидeнтът бeз нитo eдин гaф “, съобщи тя преди седмица в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

„ Мисля, че ще бъде образувано служебно държавно управление, след което за повторно ще бъде доказана присъдата на хората “, счита ПР специалистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР