Соня Мирчева, която бе подсъдима за измама в размер на

...
Соня Мирчева, която бе подсъдима за измама в размер на
Коментари Харесай

Виновна за втори път! “Бизнес дамата“ завлякла пловдивчанка с над 600 бона я чака затвор

Соня Мирчева, която бе подсъдима за машинация в размер на 660 хиляди лв., още веднъж чу " отговорна ". Тя бе приета за отговорна и получи дейно наказване, научи TrafficNews .
Прочетете още
Казусът мина през много разнообразни стадии през годините. Мирчева бе оправдана от пловдивския Районен съд, само че наказана от Окръжен съд. Жената обжалваше наказването си и пред Върховен касационен съд. Висшите магистрати обаче върнаха проблема на Окръжен съд.

Делото продължи близо една година. Наново бяха разпитвани очевидци и движимости лица. Бяха назначени и нови експертизи. За жал в резултат на напрежението и всичкото вървене по тъгите, излъганата Нели Бозова не дочака решението на съда. Преди тъкмо 40 дни тя умря. Въпреки това тя получи отмъщение.

Днес Окръжен съд-Пловдив още веднъж призна за отговорна Соня Мирчева. Тя получи 5 години затвор при първичен общ режим, както и бе почетен частния иск от 660 хиляди лв.. Присъдата не е дефинитивна и предстои на обжалване пред Върховният касационен съд.

Най-вероятно " бизнес дамата " ще подаде тъжба до Върховен касационен съд, считат околните на Нели Бозова. Медията ни ще продължи да следи проблема.

Всичко стартира през 2011 година, когато Бозова е имала строителна компания. Офисът на сдружението се намирал на последния етаж на жилищна постройка в квартал " Мараша ". Един ден в едностайния апартамент под офиса й се нанесла Соня Мирчева със фамилията си. Бозова и Мирчева станали приятелки. С течение на времето Соня молела за заеми Нели. Един ден Мирчева й разказала, че има бутик за облекла в София. Дрехите обаче били на митницата и нямала пари да ги освободи. Така се завъртяла въртележката и Бозова потъвала от ден на ден и повече със заеми. От 2011 година до преди 5 години Соня Мирчева е прибрала 660 бона от Нели.

Нели не е единствената излъгана от Соня Мирчева, течение на времето излязоха и други хора, станали жертва на „ бизнес дамата ” и италианския ѝ бизнес. Две дами от Куклен изгоряха с няколко хиляди лв., „ помагайки ” на тяхната другарка, а мъж от Войводиново беше отмъкнат с общо 125 000 лв..

Повече за схемите през годините може да четете ТУК:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР