Sony представи Pulse Elite – безжични слушалки с прибиращ се

...
Sony представи Pulse Elite – безжични слушалки с прибиращ се
Коментари Харесай

Sony представи безжичните слушалки Pulse Elite и Pulse Explore с патентованата безжична връзка PlayStation Link

Sony показа Pulse Elite – безжични слушалки с прибиращ се микрофон и шумопотискане благодарение на изкуствен интелект. Представени бяха и безжичните слушалки Pulse Explore, за които Sony твърди, че оферират „ великолепно качество на звука с 2 микрофона и същата система за шумопотискане с изкуствен интелект, способна да филтрира фоновите звуци “. Слушалките поддържат възпроизвеждане на тон без загуби и се доставят с калъф за зареждане.

В известието си за пресата Sony съобщи, че „ Pulse Elite и Pulse Explore са първите аудиоустройства на PlayStation, които употребяват особено проектирани планарни магнитни драйвери, с цел да обезпечат аудиофилско качество на звука, особено за първокласните слушалки за професионални звукорежисьори. “

Pulse Elite и Pulse Explore се свързват непосредствено с PlayStation Portal посредством новата безжична аудиотехнология PlayStation Link. Sony твърди, че „ това изобретение обезпечава ниска инертност, тон без загуби и елементарно превключване сред голям брой PlayStation Link хостове, като PS5 с USB адаптер и PlayStation Portal “.

Когато употребявате Pulse Elite и Pulse Explore с PS5 посредством PlayStation Link е нужен USB адаптер. USB адаптерът за PlayStation Link ще се продава и настрана и може да се употребява за свързване на Pulse Elite или Pulse Explore към PC и Mac.

Pulse Elite и Pulse Explore могат да бъдат свързани по едно и също време с устройство с поддръжка на PlayStation Link (PS5, PC, Mac или PlayStation Portal) и с устройство с Bluetooth. Например, Pulse Explore може да бъде обвързван към PS5 (чрез USB адаптер) благодарение на PlayStation Link и по едно и също време с това към мобилен телефон посредством Bluetooth. Докато играе на PS5, геймърът ще може да отговори на повикване и да го чуе посредством Pulse Explore.

Цената на слушалките Pulse Elite е 149,99 $, до момента в който цената на слушалките Pulse Explore ще бъде 199,99 $. Повече детайлности за предварителните поръчки и датите на стартиране на пазара ще бъдат предоставени по-късно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР