Sony представи днес новите си телефони Xperia XZ1 и XZ1

...
Sony представи днес новите си телефони Xperia XZ1 и XZ1
Коментари Харесай

Новите смартфони на Sony ще могат да сканират в 3D лицето ви

Sony показа през днешния ден новите си телефони Xperia XZ1 и XZ1 Compact. Основното обновяване в тях по отношение на миналогидшната версия е новият процесор Snapdragon 835, употребен към този момент във всички флагмански смарт телефони.

Любопитна нова функционалност е опцията да сканирате лицето си или други предмети с помощта на камерите, откакто смарт телефонът ще сътвори 3D изображение, което може да изпращате в обществените мрежи или като декор на телефона.

И двата телефона ще разполагат и с технологията Predictive Capture, която прави фотография секунди преди да натиснете бутона, с цел да не изпуснете момента. 19-мегапикселовите камери ще могат да записват и слоумоушън видео с 960 фрагмента в секунда при резолюция 720p. В общоприета скорост качеството на видеото ще е 4K.

XZ1 ще има 5.2-инчов екран с резолюция 1080p, до момента в който по-малкият модел Compact ще разполага с 4.6-инчов екран със 720p. И двата са влаго- и прахоустойчиви.

 Снимка 310364
Източник:

За разлика от множеството флагмани на останалите марки обаче, тези на Sony наподобяват съвсем еднообразно с миналогодишните и не разполагат с понижени рамки - нещо, което се трансформира в наклонност за 2017 година

Двата смарт телефона ще се предлага с най-новата версия на Android - Oreo. В Съединени американски щати цената им ще стартира от 699.99 $ за XZ1 и 599.99 $ за Compact.

Sony показаха и гласов помощник, който ще разчита на Гугъл Assistant. Негов съперник са артикули като HomePod на Apple и Alexa на Amazon.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР