Sony обяви 65-инчовият 4K HDR Full Array LED телевизор BRAVIA

...
Sony обяви 65-инчовият 4K HDR Full Array LED телевизор BRAVIA
Коментари Харесай

Новият 65-инчов 4K HDR Full Array LED флагшип телевизор на Sony BRAVIA XR-X95J TV се очаква на пазара края на август

Sony разгласи 65-инчовият 4K HDR Full Array LED тв приемник BRAVIA XR-X95J, оборудван с най-новите технологии на компанията за едно зашеметяващо аудио-визуално преживяване -

Най-новият 4K HDR Full Array LED флагшип модел на, от серията X95J - който е притежател на премията на CES за нововъведения за 2021г. е основан по този начин, че да имитира метода, по който виждаме и чуваме. Благодарение на новия революционен когнитивен процесор Cognitive Processor XR™, се ползва напълно нов способ на обработка на картината и звука, който надгражда стандартния изкуствен интелект (AI), и е основан по този начин, че да имитира метода, по който виждаме и чуваме.

Когато следим обектите към нас, ние подсъзнателно се фокусираме върху избрани точки. Процесорът с когнитивна просветеност Cognitive Processor XR™ разделя екрана на голям брой зони и засича местоположението на “фокусната точка” на картината. Новият Cognitive Processor XR може да прави пресечен разбор на огромен набор от детайли по едно и също време, също като човешкия мозък, до момента в който стандартният изкуствен интелект може само да засича и проучва детайли на изображението като цвят, контрастност и подробност поотделно. Чрез разбора всички детайли се нагласяват един по отношение на различен до реализиране на допустимо най-хубавия краен резултат, тъй че всичко в сцената да наподобява синхронизирано и реалистично, нещо непостижимо за AI.

Процесорът с когнитивна просветеност Cognitive Processor XR проучва позицията на звука, тъй че да дава отговор навръх това, което се случва на екрана. В допълнение преобразува всеки тон в 3D съраунд, с което се подсигурява звуков пейзаж с допустимо най-голяма реалистичност, в който да се потопите изцяло. Процесорът се учи, проучва и схваща невъобразим до момента размер данни и интелигентно усъвършенства всеки пиксел, кадър и сцена, с цел да ви обезпечи най-реалистичните картина и тон, предлагани в миналото от Sony.

Телевизорите BRAVIA XR X95J 4K HDR LED идват с извънредната услуга BRAVIA CORE. Тъй като приложението е авансово конфигурирано на всички нови BRAVIA XR модели, потребителите могат да се насладят на специфична селекция от най-новите премиерни и типичен заглавия на Sony Pictures Entertainment (SPE), както и на най-голямата сбирка IMAX Enhanced наличие. BRAVIA CORE е първото приложение в сектора, което употребява технологията Pure Stream™, с помощта на която се реализира еквивалентно на UHD BD качество, съвсем без никакви загуби при стрийминг до 80 Mbps.

Телевизорите X95J са идеални и за геймърите, тъй като поддържат голям брой HDMI 2.1 функционалности, като 4K 120fps, VRR и ALLM за безпроблемен геймплей с малко време за реакция, когато към тях е обвързвана подпора от ново потомство.

Цена и наличност
65-инчовият модел BRAVIA XR X95J 4K HDR Full Array LED TV се чака на пазара в края на месец август. За повече информация, апелирам, проверете локалната интернет страница на Sony на адрес

Cognitive Processor XR схваща метода по който хората виждат и чуват. Също по този начин дава революционно преживяване и изцяло замесване на феновете в тяхното обичано наличие.
Технологията X-Wide Angle обезпечава ярки реалистични цветове от всеки ъгъл без загуба на цвят и бляскавост.
В композиция с прецизността на Full Array LED панела, XR Triluminos Pro и XR Contrast Booster обезпечават извънреден натурализъм с плътни черни тонове и интензивна бляскавост.
Телевизорът употребява най-новата технология XR Motion Clarity за пресечен разбор на данните. Тя подсигурява че картината остава гладка ярка, ясна и без размазване даже и в подиуми с придвижване.
Технологията Acoustic Surface Audio обезпечава тъкмо позициониране на звука и съраунд тон с качество като в кино салон, с което се реализира идеалната естетика сред тон и картина
Поддръжката на Dolby Vision® HDR и Dolby Atmos® подсигурява аудио преживяване, което ще трансформира заниманието с помощта на изключителното качество, ярките цветове на картината и невероятния позициониращ се тон
Технологията X-Anti Reflection минимизира отраженията за картина без разсейващи детайли.
Технологията XR 4K Upscaling преобразува 2K сигнала в съвсем същинско 4K качество за невероятна, реалистична и детайлна картина
Съвместимост с HDMI 2.1, в това число 4K 120fps, променлива скорост на възобновяване (Variable Refresh Rate -VRR), автоматизиран режим на ниска инертност (Auto Low Latency Mode (ALLM) и eARC.
Ambient Optimization усъвършенства качеството на картината и звука по отношение на околната среда
Минималистичният дизайн “One slate” с рамка Seamless Edge обгръща екрана в една единствена стъклена низина с естествена грациозност, която не разсейва вниманието на фена от картината.
Стойката Three-way stand дава три благоприятни условия за слагане, в това число позиция за заемане на по-малко пространство, необятна позиция за елиминиране на разсейващите детайли и саундбар позиция за покачване на тв приемника и слагане на саундбар система
BRAVIA CORE™ е мястото, където заниманията срещат технологиите. Приложението е основано в съдействие със Sony Pictures Entertainment (SPE) и цели да разшири функционалността на тв приемниците Sony и да предложи неповторимо Sony прекарване. Тъй като приложението е авансово конфигурирано на всички нови BRAVIA XR модели, потребителите могат да се насладят на специфична селекция от най-новите премиерни и типичен заглавия на SPE, както и на най-голямата сбирка IMAX Enhanced наличие. BRAVIA CORE е първото приложение в сектора, което употребява технологията Pure Stream™, с помощта на която се реализира еквивалентно на Ultra HD Blu-Ray качество съвсем без никакви загуби при стрийминг до 80 Mbps.
Научете повече за това съдействие тук:
Бърз достъп до разнообразно наличие и услуги с Гугъл TV
Лесно свързване с разнообразни устройства, в това число с Apple® AirPlay® 2 и HomeKit™
Съвместимост с Alexa и Гугъл Assistant
Hands-free функционалността за гласово търсене работи дружно с Гугъл Assistant, с цел да обезпечи ново смарт преживяване на феновете.
Режимът Netflix Calibrated Mode предлага Netflix наличие със студийно качество, а IMAX® Enhanced™ дава усъвършенствана IMAX картина и впечатляващо DTS аудио
Calman® Ready предлага усъвършенствани благоприятни условия за калибриране и опция за фини настройки, които не са вероятни през нормалните настройки на картината

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР