Sony е компания, която традиционно свързваме с конзолите PlayStation и

...
Sony е компания, която традиционно свързваме с конзолите PlayStation и
Коментари Харесай

Sony представи електрически SUV автомобил

Sony е компания, която обичайно свързваме с конзолите PlayStation и потребителската електроника. Японският производител, обаче не крие упоритостите си да създава смарт джаджи от ново потомство, а също и коли. По време на конференцията на Sony на ревюто CES 2022, което започва преди часове бе показан публично Sony Vision-S., написа Digital.bg.

Това е SUV, който се зарежда от електрически мотор и е създаден като конкуренция на Tesla. Главният изпълнителен шеф на компанията, Кеничиро Йошида изрази убеденост от опциите за премиерата на лично електрическо транспортно средство. Вече е образувана и нова компания с името Sony Mobility, оповестява TomsGuide.

Целта на сдружението е да си партнира с други производители на електрически автомобили, с цел да форсира навлизането на своите технологии на пазара. Въпреки това Sony Vision-S се създава независимо и е ослепителен знак за упоритостите на Sony.

Посетителите на CES 2022 имаха привилегията да видят от близко по какъв начин наподобява автомобила и да се срещнат в елементи с неговите благоприятни условия. Новият първообраз бе показан до седана Vision S показан през 2020г. Така може ясно да се разграничи разликата сред двете транспортни средства и респективно какъв напредък регистрира Sony през последните две години.

Максималната сигурност на Vision-S се подсигурява от 40 вградени датчика в купето и външната част на автомобила. Всеки пасажер ще може удобно да персонализира своето място и да се забавлява по време на пътешестване. Moщната аудио система е допълнена от алтернатива за забавление с игри, както и 5G съгласуваност.

Sony Vision-S употребява система за задвижване на четирите колела и ще има два 200kW електрически елемента в предната и задната част. Все още не знаем по кое време ще започват продажбите на електрическия SUV на пазара, както и неговата цена.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР