Sony Bend Studio разкриха подробности около Days Gone относно някои

...
Sony Bend Studio разкриха подробности около Days Gone относно някои
Коментари Харесай

Главната кампания в Days Gone ще е 30 часа

Sony Bend Studio разкриха детайлности към Days Gone по отношение на някои геймплей характерности, продължителността на основната акция и неща от кухнята на студиото.
Интервюто организират GameInformer в блиц полемика с креативния шеф на играта Джон Гавин. Списанието слага идващия месец играта във фокуса на юнския брой и в случай че следите уеб страницата на медията, ще научите още детайлности към заглавието.

Относно продължителността, Гавин показва, че основната акция или както той я назовава „златната пътечка“ ще лишава към 30 часа. Ще има обаче и в допълнение наличие – по време на и след играта.

Самата история, която е разграничена в няколко глави, ще разкрие източника на световната пандемия. Разказвайки за това, Гавин разяснява нещо значимо – студиото в никакъв случай не е споменавало „зомбита“. Създанията, които към този момент сме виждали в няколкото филмовия откъс се назовават „фрийкъри“. В Days Gone, ще имате среща с босове, както и мемоари, които ще може да играете. Крайният необут е човек. Територията, на която се развива главното деяние ще е огромна заселена зона с най-малко 800 души.

Гавин отбелязва още нещо забавно. Той акцентира, че не харесва сравненията, правени в Интернет, на Days Gone с The Last of Us. Да, отбелязва той, това са екшън игри с вероятност на камерата от трето лице, в които убиваш създания – това е единственото общо сред двете игри. Моторът ще може да бъде променян по избор – освен цвета му, само че и да бъде модифициран. Освен това, ще може да се вършат мигновени пътувания от точка до точка.

Играта няма да има мултиплейър. Пред играещите ще се показват разнообразни статистически данни за напредъка им, а събираните заеми ще са валута в играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР